Cashinsky ФК "Гелексі"

Мені сьогодні теж смс прилетіла від ТОВ ЄАПБ. На 11 день прострочки уже продали. М'яко кажучи, я в шоці)
То вони теж пеню нараховують чи як? Як взагалі дізнаватись, яка там сума насправді?
Так, кєша не затягує з каллами) ЄАПБ самі тихі, смс і пару дзвінків і завжди норм культурно спілкуються. Більше схоже на нагадування про борг, ніж спроби вибити

Мені сьогодні теж смс прилетіла від ТОВ ЄАПБ. На 11 день прострочки уже продали. М'яко кажучи, я в шоці)
То вони теж пеню нараховують чи як? Як взагалі дізнаватись, яка там сума насправді?
Щось вас дуже скоро продали. Мене набагато пізніше. На рахунок суми не знаю, напевно дзвонити їм. У мене сума в особистому кабінеті в кашинського стала на позначці 12500 і більше не росте. А це товариство по стягненню боргів не знаю скільки хоче. не спілкуюся з ними. На минулому тижні дзвонили лише 2 рази в пів 10 вечора. я не взяла і більше дзвінків не було. Я на кашинського написала в нацком, прийшла відповідь що по даній компанії за останній час дуже багато скарг, будуть розбиратися і про результати повідомлять)
Post automatically merged:

от
Так, кєша не затягує з каллами) ЄАПБ самі тихі, смс і пару дзвінків і завжди норм культурно спілкуються. Більше схоже на нагадування про борг, ніж спроби вибити
що є то є, там дійсно принаймні не грубіянять і не обдзвонюють всю область в якій ти живеш)) я лише раз з ними говорила, місяця 2 назад......сказала платити не буду того і того, чекаю відповідь з нацкому. Сказали дякую і допобачення і на тому й все)

Это они так пугают что считают %,мне вобще уже предлагают половина тела отдать,они спокойные 1 звонок в неделю,почти год с ними смысла не вижу вобще им отдавать
В смс пропонують пів тіла оплатити чи при розмові?

Вы выбрали правильную тактику.Дело в том, что в большинстве МФО заключали так называемые договора с нами нарушением Законов Украины. И такие договора в судах признаются ничтожными. Поэтому их дальнейшая перепродажа и требования каких-то звонарей, с точки зрения Закона, незаконны. Пусть подают в суд. Есть хорошая возможность оспорить сам договор.
?

вони до 24.08 мають забрати порушення в договорах, згідно розпорядження нацкому
Я бачила це рішення на сайті Комісії.Між іншим цікаво,що стосується Кашика та Комісії,маю на увазі суд.

У меня с Марта или апреля просрочка, уже и не помню. Вроде как продали. Иногда смс приходили, сейчас тишина. Или звонят, не знаю, т.к блок стоит на незнакомые номера. Ни с кем не общаюсь с начала просрочек. Сестра и мама тоже ни скем уже не общаются. Кому ещё звонят, не знаю, никто ничего не говорит. Я уже и забывать начинаю про все эти мфо. Иногда смс читаю, посмеяться с них
Ви молодець.я тоже игнорирую но после звонков знайомим навчалась паника и истерика.

Не будет никаких групп!!! Они вас боятся больше чем вы их!!!

Привыкайте. На вас будут только психологически давить.
Или суд, и 20% от официального дохода.
А если не дохода ?

Щось вас дуже скоро продали. Мене набагато пізніше. На рахунок суми не знаю, напевно дзвонити їм. У мене сума в особистому кабінеті в кашинського стала на позначці 12500 і більше не росте. А це товариство по стягненню боргів не знаю скільки хоче. не спілкуюся з ними. На минулому тижні дзвонили лише 2 рази в пів 10 вечора. я не взяла і більше дзвінків не було. Я на кашинського написала в нацком, прийшла відповідь що по даній компанії за останній час дуже багато скарг, будуть розбиратися і про результати повідомлять)

от

що є то є, там дійсно принаймні не грубіянять і не обдзвонюють всю область в якій ти живеш)) я лише раз з ними говорила, місяця 2 назад......сказала платити не буду того і того, чекаю відповідь з нацкому. Сказали дякую і допобачення і на тому й все)
А платити не їм. Вони не купляють борги, принаймні у кєши, тільки обдзвонюють і т.д. Мені поясняла колекторша, що для проплат зв'язуватись з кєшей і як вона сказала - " Там и суму уточните и может договоритесь на что-то."

А платити не їм. Вони не купляють борги, принаймні у кєши, тільки обдзвонюють і т.д. Мені поясняла колекторша, що для проплат зв'язуватись з кєшей і як вона сказала - " Там и суму уточните и может договоритесь на что-то."
Я вчора ввечері говорила з одним чоловіком з того товариства. Спокійно говорив і справді, казав, що вони лише представники кєші, а рахунки не змінились.

ну мені вона також сказала що вони просто займаються обдзвонами і виясненням причини несплати....

Усім доброго дня! У мене питаня чи хвилюватись мені, грошей платити немає зовсім

Усім доброго дня! У мене питаня чи хвилюватись мені, грошей платити немає зовсім

Вкладення

• image.webp
    image.webp
    48.5 Кб · Перегляди: 167
Не хвилюватися! Все буде добре, листи, звінки не більше, тримайтесь!
Це я так зрозуміла мене вже продали чи як , і якомусь приставу

Що то за Гашинський, який кредит?
Тіло кредиту 2500 просрочки десь до місяця часу

Тоже самое пришло. Просрочка 2 месяца. Тело 3000. Молчали все время. Вот сегодня пришло смс

у меня 5000 и просрочка около 7 месяцев, нацком ответил что есть нарушения, и к даному договору реституция, каждый должен вернуть что взял, я не делала пролонгация , но они на тело 5000 не согласны. Но я не делала пролонгаций и они себя ведут достойно, кроме того, что очень редко звонят и культурно напоминают о долге - больше никаких пакостей, поэтому я им 100% всё верну, но как только согласятся на тело

Кашинский меня не продали за два с половиной месяца, сперва отдали на прозвон Приставу, а с прошлой недели звонит ЕАПБ по агентскому договору, то есть тоже прозвон обычный, в общем тихо, спокойно. С тела 3000 насчитали 11000, я у Кашинского по шкале доверия "лучший друг". А значит они должны простить мне долг, как лучший друг???

Ребята извините не по теме
0322474895 вам этот номер не звонил ?
Кто это такие ?
Уже несколько раз звонили трубку не брал ,и вот мин 10 назад тоже звонили .
Може бути Кредит капипал. До мене вони з різних номерів типу 032 телефону ть.

Назад
Угорі