Cashinsky ФК "Гелексі"

и за все ето время на вас не подали в суд и даже не приезжали?
В суд подал только Приват. Остальные - нет. А кто ко мне приезжал или не приезжал, я не знаю. Я с ними не общался!

Почти 2 часа ночи и вот такое "веселенькое" письмо)))
Screenshot_2019-08-01-01-52-22-935_com.google.android.gm.png

Post automatically merged:

Так и хочется в ответ написать: и вам привет) прокуратура уже приняла в работу ваш договор :pravila::p
яка просрочка?

Радоваться или нет - продали ЕАБ... только смс прислали сообщить столь важную новость)

Радоваться или нет - продали ЕАБ... только смс прислали сообщить столь важную новость)
мені щойно теж прийшло смс, що кашинський доручив їм стягнути мій борг))) хоча я вже раніше говорила з цим агенством. до чого зараз вони прислали це повідомлення - не знаю)))

мені щойно теж прийшло смс, що кашинський доручив їм стягнути мій борг))) хоча я вже раніше говорила з цим агенством. до чого зараз вони прислали це повідомлення - не знаю)))
Коллега :diska4:

Мені теж вчора з тої компанії телефонували питала чи буду я далі платити чи ні?) бо вона мене так довго тримати не може або передає колекторам або я плачу,і тільки шо звонив робот шо мою справу кудась там передають чекайте на візит інспектора по місцю прописки.мені боятись чи ні?,бо якшо чесно то трошки на стрьомі

Мне сегодня тоже пришло смс ...доручив стягнути борг....ЕАПБ.Это продали или как? Первый раз такое пришло. Подскажите как вести...слать морозится или что то?

Я, к примеру, выбираю тактику, "мороз не раз меня спасал":beach:
Симку выключаю, смс читаю и удаляю, что-то скриню на память. После сегодняшних угроз от одного представителя калл-организаций платить ничего не буду. Да и нечем, в принципе.

Мені теж вчора з тої компанії телефонували питала чи буду я далі платити чи ні?) бо вона мене так довго тримати не може або передає колекторам або я плачу,і тільки шо звонив робот шо мою справу кудась там передають чекайте на візит інспектора по місцю прописки.мені боятись чи ні?,бо якшо чесно то трошки на стрьомі
не боятися!! це пусті слова
Post automatically merged:

Мне сегодня тоже пришло смс ...доручив стягнути борг....ЕАПБ.Это продали или как? Первый раз такое пришло. Подскажите как вести...слать морозится или что то?
не знаю чи це продаж чи ні. я місяць назад розмовляла з цією агенцією по стягненню боргів. говорила жінка. я їй пяснила яка ситуація. сказала що написала в нацком і чекаю відпвіді. вона просто сказала що фіксує мою відповідь що оплати не буде. і все. але з того дня в особистому кабінеті сума пеестала чомусь рости. до мене ніхто не дзвонить. листи еж не приходять. раз на пару тижнів от такі смс

Пока-что тоже молчат, было указано, что продали в ЄАПБ, от вторых никаких известий. Мониторю звонки - от ЄАПБ было целых 10 за месяц, что несказанно мало и далеко от "рекордных" показателей.

Мені сьогодні теж смс прилетіла від ТОВ ЄАПБ. На 11 день прострочки уже продали. М'яко кажучи, я в шоці)
То вони теж пеню нараховують чи як? Як взагалі дізнаватись, яка там сума насправді?

Мені сьогодні теж смс прилетіла від ТОВ ЄАПБ. На 11 день прострочки уже продали. М'яко кажучи, я в шоці)
То вони теж пеню нараховують чи як? Як взагалі дізнаватись, яка там сума насправді?
Нараховують,ще й як.Мені повідомили,що з 4000,я «винна» 21000,в мене навіть мову відібрало.Та вони тихі,сидять і рахують.А я буду платити тільки після рішення суду)

Нараховують,ще й як.Мені повідомили,що з 4000,я «винна» 21000,в мене навіть мову відібрало.Та вони тихі,сидять і рахують.А я буду платити тільки після рішення суду)
Это они так пугают что считают %,мне вобще уже предлагают половина тела отдать,они спокойные 1 звонок в неделю,почти год с ними смысла не вижу вобще им отдавать

Вы выбрали правильную тактику.Дело в том, что в большинстве МФО заключали так называемые договора с нами нарушением Законов Украины. И такие договора в судах признаются ничтожными. Поэтому их дальнейшая перепродажа и требования каких-то звонарей, с точки зрения Закона, незаконны. Пусть подают в суд. Есть хорошая возможность оспорить сам договор.

вони до 24.08 мають забрати порушення в договорах, згідно розпорядження нацкому

У мене кашинський другий тиждень грозяться передати інформацію колекторами. Сиджу і чекаю. Якісь вони дуже тихі і спокійні. Це трохи насторожує.

Назад
Угорі