Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Меня за два месяца не продали ещёНа форумі не можу знайти інформацію чи продає Кешберрі колекторам?
Прийшла дивна смс від кредитекспрес, начебто Кешберрі їм продали)
Відкривати шампанське?
В мене 76 днівМеня за два месяца не продали ещё
Вы прям дни считаете))В мене 76 днів
У меня тоже больше 2 месяцев, был просто полнейший треш в звонках всем и вся! И никаких продаж, покупок)Меня за два месяца не продали ещё
А там и считать не надо. Мне они на електронку присылают : 30 днів просрочки, 31 день просрочки і т.д.Вы прям дни считаете))
На електронку кожні 5 днів пишуть, нагадують про себе))Вы прям дни считаете))
Ааа)) я туда не захожу))На електронку кожні 5 днів пишуть, нагадують про себе))
У меня тоже больше 2 месяцев, был просто полнейший треш в звонках всем и вся! И никаких продаж, покупок)
У мене передавали на прозвон Дельта М.Цікаво саме те, що моєму оточеннюніхто з них покищо не дзвонив, мабуть не знайшли)
Кешберри не звонили, просрочка 76 дней?????!!!!!!!Ну вы везунчик!!!!!!!!Цікаво саме те, що моєму оточеннюніхто з них покищо не дзвонив, мабуть не знайшли)
Ну да, однозначно ? Договорились с ними что ли?Кешберри не звонили, просрочка 76 дней?????!!!!!!!Ну вы везунчик!!!!!!!!
Що навіть близькому оточенню, вже не питаю за сусудів?Цікаво саме те, що моєму оточеннюніхто з них покищо не дзвонив, мабуть не знайшли)
Мне вчера ровно в 7.30 начали наяривать)) а сегодня ещё ни одного звонка))Кешберри не звонили, просрочка 76 дней?????!!!!!!!Ну вы везунчик!!!!!!!!
У меня звонили даже ну очччччччеееееннь дальному окружению!!!!!!Що навіть близькому оточенню, вже не питаю за сусудів?
Я ж писала уже в якійсь темі як до мене сусід приходив?У меня звонили даже ну очччччччеееееннь дальному окружению!!!!!!
Так и вы не разговаривайте с соседями. Разве адекватные люди поверят в бред этих козлов. Пусть обращаются в полицию ваши соседиЗа допомогою кешбери усі сусіди або говорити зі мною не хочуть або угрожають тепер
А окрім сусідів нема з ким поговорити, я своїх 10 років не знала. І ще більше не знатиму!За допомогою кешбери усі сусіди або говорити зі мною не хочуть або угрожають тепер
А мне сегодня с самого утра письма и звонки, трудяжки какие)Мне вчера ровно в 7.30 начали наяривать)) а сегодня ещё ни одного звонка))
Ага, когда сказал не парится и что у него самого в кешберри просрочка? ??Я ж писала уже в якійсь темі як до мене сусід приходив?