Cashberry как у кого сейчас дела с ними

• Автор теми Автор теми Uran4ik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 55
  • Перегляди Перегляди 5K
Mamamia, Ви мене вибачте,але сьогодні коли не зайду на форум в топі теми про кашаків(((
Що вони такого Вам зробили,що Ви всі теми про цих убогих підняли?

Mamamia, Ви мене вибачте,але сьогодні коли не зайду на форум в топі теми про кашаків(((
Що вони такого Вам зробили,що Ви всі теми про цих убогих підняли?
В принципі не особо і дивно, бо то виродки ше ті.

В мене таке відчуття,що сьогодні Земля навколо кашаків крутиться-вертиться...
А по суті,відповіді на свої питання не читаються,а лише строчаться нові питання...

В мене таке відчуття,що сьогодні Земля навколо кашаків крутиться-вертиться...

А по суті,відповіді на свої питання не читаються,а лише строчаться нові питання...
Я новенькая

Новенькая это понятно, но по Кешберри есть целый раздел с массой информации. Если его внимательно почитать, то вопросов останется намного меньше.
Я когда читала,по началу, ещё больше в шоке была,информация разная, противоречивая,у когото тихо,а у кого то треш.Для кого то треш-это звонки и СМС,а для кого то ничего страшного- только коллажи.)Я и сейчас бывает теряюсь,только уже спокойно) Тогда Читаешь,понимаешь,а вопросы просто лезут ....
Я даже в личках,адвокатов всех достала))?Хотела решить все и сразу!?

Я когда читала,по началу, ещё больше в шоке была,информация разная, противоречивая,у когото тихо,а у кого то треш.Для кого то треш-это звонки и СМС,а для кого то ничего страшного- только коллажи.)Я и сейчас бывает теряюсь,только уже спокойно) Тогда Читаешь,понимаешь,а вопросы просто лезут ....
Понятно, что вопросов много и очень разных, но надо научиться слушать, а главное, слышать, что тебе говорят.

Я даже в личках,адвокатов всех достала))?Хотела решить все и сразу!?
В загальному кешбері із розряду кончених шараг, просто буває, що декого оминає...

В загальному кешбері із розряду кончених шараг, просто буває, що декого оминає...
Кашаки нікого не оминають,просто у всіх різне відношення до цього.
Але від сьогоднішнього "шухера" у всіх темах про них таке відчуттч,що небо на землю впало.

Кашаки нікого не оминають,просто у всіх різне відношення до цього.
Але від сьогоднішнього "шухера" у всіх темах про них таке відчуттч,що небо на землю впало.
Я сама сразу испугалась)

Назад
Угорі