Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ничего не делать. Никакой следователь вам не звонил. Можете сказать чтоб вызвали вас в отделение письменно,повесткой,услышите много матов и оскорблений)))Подзвонив до мене сьогодні старший слідчий і сказав що до нього звернулася компанія бистрозайм. Що робити
Полнов Станіслав ігорович.старший слідчийРозвод. До мене теж дзвонив і слідчий, і виконавець із центрального апарата ДВС (МінЮст). і Корд за мною відправляли.
Вивів на чисту воду колекторів, потім перестали псевдо-слідчі дзвонити.
Дайте його номер, будь ласкаПолнов Станіслав ігорович.старший слідчий
Если такой и существует то он скорее всего даже не в курсе,что его именем пользуются)Полнов Станіслав ігорович.старший слідчий
Дайте його номер, будь ласка
Поговорю з ним, як до цього розмовляв із представником ДВС, який спецпідрозділ за мною відправлявНавіщо
Походу тот коллектор был не образованый если такое говорилПоговорю з ним, як до цього розмовляв із представником ДВС, який спецпідрозділ за мною відправляв
declarations.com.ua/declaration/nacp_b0b1bd00-a589-4e76-8799-95594a13a4d8
Мені мій пседво-слідчий теж таке казав. Я його викрив, він пропавВін сказав що б я протягом години зкомпанією договорилася або будуть відкривати кримінальну справу
та да))Походу тот коллектор был не образованый если такое говорил
А на каком основании криминальное дело???Він сказав що б я протягом години зкомпанією договорилася або будуть відкривати кримінальну справу
Основание? Вас запугивают с самой компании. Позвоните в 102 для своего успокоение и скажите что звонит такой то такой то следователь и угрожает открытием уголовного дела.Він сказав що б я протягом години зкомпанією договорилася або будуть відкривати кримінальну справу
Подзвонив до мене сьогодні старший слідчий і сказав що до нього звернулася компанія бистрозайм. Що робити
0636638268 тільки мене незгадуйтеМені мій пседво-слідчий теж таке казав. Я його викрив, він пропав
Дайте його номер телефону, він вас більше не потурбує
т
та да))
А мы вас и не знаем.... как бэ0636638268 тільки мене незгадуйте
Так, звичайно!0636638268 тільки мене незгадуйте