Бистрозайм звернулися до поліції

• Автор теми Автор теми 243567
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 139
  • Перегляди Перегляди 11K

243567

Форумчанин
Дописи
151
Реакції
63
Бали
343
243567 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Подзвонив до мене сьогодні старший слідчий і сказав що до нього звернулася компанія бистрозайм. Що робити

Розвод. До мене теж дзвонив і слідчий, і виконавець із центрального апарата ДВС (МінЮст). і Корд за мною відправляли.
Вивів на чисту воду колекторів, потім перестали псевдо-слідчі дзвонити.

Подзвонив до мене сьогодні старший слідчий і сказав що до нього звернулася компанія бистрозайм. Що робити
Ничего не делать. Никакой следователь вам не звонил. Можете сказать чтоб вызвали вас в отделение письменно,повесткой,услышите много матов и оскорблений)))

Розвод. До мене теж дзвонив і слідчий, і виконавець із центрального апарата ДВС (МінЮст). і Корд за мною відправляли.
Вивів на чисту воду колекторів, потім перестали псевдо-слідчі дзвонити.
Полнов Станіслав ігорович.старший слідчий

Він сказав що б я протягом години зкомпанією договорилася або будуть відкривати кримінальну справу

Поговорю з ним, як до цього розмовляв із представником ДВС, який спецпідрозділ за мною відправляв :)
declarations.com.ua/declaration/nacp_b0b1bd00-a589-4e76-8799-95594a13a4d8
Походу тот коллектор был не образованый если такое говорил

Він сказав що б я протягом години зкомпанією договорилася або будуть відкривати кримінальну справу
Мені мій пседво-слідчий теж таке казав. Я його викрив, він пропав
Дайте його номер телефону, він вас більше не потурбує
т
Походу тот коллектор был не образованый если такое говорил
та да))

243567, сказать что сейчас приеду объяснительную напишу у дежурного следователя

Основание? Вас запугивают с самой компании. Позвоните в 102 для своего успокоение и скажите что звонит такой то такой то следователь и угрожает открытием уголовного дела.

Назад
Угорі