Бистрозайм знову появився

• Автор теми Автор теми Meri8816
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 2K
І як довго можна не реагувати? Як знати що вони самі припинили «співпрацю» зі мною ?
Через три роки нереагування вони вже не матимуть можливості законно з Вами "співпрацювати"

А я сьогодні взяла трубку і від робота почула, що моє майно виставлено на продаж... Дивно, яке майно, на який продаж??? Хто таке придумав??? Хто дав дозвіл??? Що за прикол???
Ну это просто перл так сказать... Шлягер калаш им в зад))) Не реагируйте ни как)))... Вообще никак)).
Через три роки нереагування вони вже не матимуть можливості законно з Вами "співпрацювати"
Они и сейчас не имеют права с ней(им) как то спивпрацюваты)) Пошли они куда подальше.

А Вас за рік нікому й не продали?
Ніц за то не пишуть)))
Ясно))) ще два роки «сніжинка» і я вільна))))

Дякую

Тобто майно на продаж? А яке МФО ?
Бистрозайм?
А ще сьогодні смска прийшла з манібум...
Спочатку "аукціон небаченої щедрості" а потім знов погрози.... То піпєц якийсь...
Взагалі ні разу? Шось дивне... ?
В будь-якому разі і тепер не звертайте увагу на їх дурощі!

Даремно взяли трубку... Скільки питань з нічого))) Быстрозайм таке придумав, а ми посміялись і забули!
Якби цей дзвінок поступив до того, як я почала читати форум, то я перелякалася б не на жарт!!! А так, я вже тиждень читаю і вроді набрался сміливості?.

Вкладення

• Screenshot_20191126-135034.webp
    Screenshot_20191126-135034.webp
    88.7 Кб · Перегляди: 65
Останнє редагування:
Бистрозайм?
А ще сьогодні смска прийшла з манібум...
Спочатку "аукціон небаченої щедрості" а потім знов погрози.... То піпєц якийсь...

Якби цей дзвінок поступив до того, як я почала читати форум, то я перелякалася б не на жарт!!! А так, я вже тиждень читаю і вроді набрался сміливості?.
Screenshot_20191126-153809_Messages.webp
Бистрозайм сьогодні активно себе поводить
Screenshot_20191126-153809_Messages.webp

Підкажіть будь-ласка, компанія бистрозайм більше року не давала про себе чути. Сьогодні прийшло таке повідомлення. Як реагувати?
Мне на днях такое же смс пришло и моему товарищу

Мне на днях такое же смс пришло и моему товарищу
Щойно робот мені сказав, щоб я чекала сьогодні зустрічі з представниками компанії бистрозайм і що колектори вже працюють в моєму МІСТІ?, але я ж не живу в місті... Чергова лякалка, чи як???

Щойно робот мені сказав, щоб я чекала сьогодні зустрічі з представниками компанії бистрозайм і що колектори вже працюють в моєму МІСТІ?, але я ж не живу в місті... Чергова лякалка, чи як???
Ну от не живите в місті, то заспокойтеся! Вони ж в місті працюють, там людей побільше!)))

За 4міс ❄,знайшли родичів,дзвонили з "поліції",... закрила за два тіла.

Комусь приходив лист на пошту про "підозру у шахрайстві"?

Комусь приходив лист на пошту про "підозру у шахрайстві"?
Мені приходив такий лист. Я прочитала і спалила його. Це був звичайний лист, не рекомендований, тому я і не звернула на нього уваги.

А мне с Быстро займа сегодня какой-то «красавчик» написал: Привет! Погаси долг в сумме такой-то иначе буду звонить соседям и родственникам ? я пригрозила ему законом о защите персональных данных и что накатала заявление на Нацком))) ответил, чтобы я, пожалуйста, отвечала на звонки ????

Быстрозайм - международные мошенники с российскими корнями.
Bystrozaym.webp
images.webp
Greitas Kreditas.gif
vivusbig400x200.webp
fastcash-biz.webp
647309_16708607_3017225_e1b85b51_image.webp
fast-cash_logo_10262_widget_logo.webp

Если погуглить, можно найти корни любого микрозайма в РФ, а ветки по всему миру.
Screenshot_20200105_163052.webp
Screenshot_20200105_165816.webp
Screenshot_20200105_163217.webp
Screenshot_20200105_172413.webp
Screenshot_20200105_172734.webp
Screenshot_20200105_173128.webp

Ну, smiva, это манивео и быстрозайм в одном сайте, как я понял

Останнє редагування:
Назад
Угорі