Бистрозайм закрив можливість пролонгації...

• Автор теми Автор теми safa1991
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K
А смысл их пролонгировать, это деньги в никуда
Так я и не пролонгирую так как нечем. Я в игноре. Я приложение установила и вижу когда звонят. Сегодня например быстрозайм коллекторы звонили.

vetal050, можеш узнать хто такой ,бо от меня трубу неберет токо колаж делает,хочу наказать
sergik, напиши в личку

vetal050, можеш узнать хто такой ,бо от меня трубу неберет токо колаж делает,хочу наказать
sergik, напиши в личку
Я не имею такой возможности узнать кто это. Каким образом вы его накажете? фио вы его не узнаете а жаловаться на номер телефона бесполезно

у мене інша ситуація. Платити треба обов"язково. Не можу розповісти... Як швидко вони знаходять номери рідних? особливо цікавить бистрозайм і кешбері
Мою маму бистрозайм знацшов десь через мiсяць просрочки

у мене інша ситуація. Платити треба обов"язково. Не можу розповісти... Як швидко вони знаходять номери рідних? особливо цікавить бистрозайм і кешбері
У меня кешберри в первый день просрочки начали звонить начальнице(

Маю прострочку 7 днів, сьогодні набрала курка сказала що дзвонитиме батькам (піпець мені) зайшов на сайт там пролонгація закрита... Без попередження. Тепер лише всю суму оплатити?

Батькам скажіть, що шахраї звонять нехай посилають їх на......... і Ви теж пошліть їх і не платіть їм і тоді у Вас все буде Чудово )

Маю прострочку 7 днів, сьогодні набрала курка сказала що дзвонитиме батькам (піпець мені) зайшов на сайт там пролонгація закрита... Без попередження. Тепер лише всю суму оплатити?
Через пару дней опять предлагать станут пролонгацию, я такое уже прошла

Назад
Угорі