БыстроЗайм и их сочинения

• Автор теми Автор теми Geka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 623
  • Перегляди Перегляди 49K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А ко мне быстрозайм в гости собралось:
Тетяна Геннадіївна

В разі несплати Вашого боргу в сумі 15 554,00 представники Департаменту стягнення проблемної заборгованості ТОВ "ПРОСТІ ЗАЙМИ" мають намір відвідати Вас за адресою проживання для виявлення та огладу Вашого майна з метою його можливої подальшої конфіскації виконавчими службами по відповідному рішенню суду.

Якщо у Вас є проблеми зі сплатою всієї суми простроченого боргу, Ви маєте можливість сплатити тільки пеню та суму за користування позикою, щоб припинити зростання боргу та подовжити строк користування позикою. В такому випадку сума становить

9 054,00грн
Вот!!! Лучше бы мага белого прислали!

Останнє редагування модератором:
А ко мне быстрозайм в гости собралось:
Тетяна Геннадіївна

В разі несплати Вашого боргу в сумі 15 554,00 представники Департаменту стягнення проблемної заборгованості ТОВ "ПРОСТІ ЗАЙМИ" мають намір відвідати Вас за адресою проживання для виявлення та огладу Вашого майна з метою його можливої подальшої конфіскації виконавчими службами по відповідному рішенню суду.

Якщо у Вас є проблеми зі сплатою всієї суми простроченого боргу, Ви маєте можливість сплатити тільки пеню та суму за користування позикою, щоб припинити зростання боргу та подовжити строк користування позикою. В такому випадку сума становить

9 054,00грн
Вот!!! Лучше бы мага белого прислали!
Ага и ко мне собрались

И ещё всякий нелепый бред мне шлёт)))

Самые невероятные сказачники, на мой взгляд,это быстрозайм и алекскредит. Мне вот интересно,кто-то реально верит в эту чушь?!?!

Вкладення

• S90204-173125(1).webp
    S90204-173125(1).webp
    65.9 Кб · Перегляди: 81
  • S90204-17335347(1).webp
    S90204-17335347(1).webp
    308.7 Кб · Перегляди: 126
  • S90204-17263739(1).webp
    S90204-17263739(1).webp
    288.5 Кб · Перегляди: 81
Мне тоже сегодня прислали такое,что в суд собирают материалы,я им ответил-

cleardot.gif

cleardot.gif

кому: БыстроЗайм
cleardot.gif

В ответ на ваши действия я вынужден обратится в - Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг так как Вы нарушаете статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором

Намагалась дізнатись, як мої справи, бо щось давненько їх не чула...

Shanti,

Вкладення

• Screenshot_20190204-183330_Chrome.webp
    Screenshot_20190204-183330_Chrome.webp
    99.1 Кб · Перегляди: 79
  • Screenshot_20190204-183552_Chrome.webp
    Screenshot_20190204-183552_Chrome.webp
    107 Кб · Перегляди: 116
Пришло мне сегодня такое письмецо :письмо:
Все бы ничего...но я не Гузар:crazy:

отдали больше - забейте.... если есть возможно платить только тело так и говорите- у меня есть там 2000 грн вот я готова дать 2000 и на этом разошлись.... скажут хорошо, говорите и вы хорошо, но только предварительно вам укрпоштой пускай дают гарантийное письмо - писулька в которой будет написано, что после оплаты тех 2000 к вам нет претензий
Спасибо Вам за совет!!!Сегодня консультировалась у юриста,всё печально((((Они реально доводят до суда(((((У меня на сегодняшний день уже 88000!!!!Я просто в шоке!!!!

Спасибо Вам за совет!!!Сегодня консультировалась у юриста,всё печально((((Они реально доводят до суда(((((У меня на сегодняшний день уже 88000!!!!Я просто в шоке!!!!
Ну и пусть себе доводят, в чем проблема??? Идите в суд, это намного лучше, чем их проценты бешеные платить!! Суд присудит 20% от официального дохода и всё

Nastya1977, І я хочу ,щоб вони всі пішли в суд і ділили між собою 20% від мого офіц.доходу до моєї пенсії.Але це поки що мрія.

Nastya1977, І я хочу ,щоб вони всі пішли в суд і ділили між собою 20% від мого офіц.доходу до моєї пенсії.Але це поки що мрія.
Вот вот!! И я о том же!! Я вот реально не понимаю, почему люди так бояться суда???

Намагалась дізнатись, як мої справи, бо щось давненько їх не чула...

Shanti,
Да, информации хоть ложкой
Хто доводит?

На Вас что все МФО в суд подали?

Як думаєте з заблокованої карти можуть зняти кошти?вона іменна тому робиться близько 7ми днів а на днях мають поступити кошти?очкую
:dryd::facepalm:

Юрист бы такого не сказал)) Похоже на "засланного козачка"...
Именно БыстроЗайм никуда ничего не доводит, а доведет, то мне лучше.

Юрист бы такого не сказал)) Похоже на "засланного козачка"...
Именно БыстроЗайм никуда ничего не доводит, а доведет, то мне лучше.
В смысле «доводят до суда». Да не подают туда. В большинстве сучаев. Как-то странно звучит...

20190204_203445.webp

Да уж, не дрейфте люди) Вони тільки через суд зможуть добитись, щоб я їм щось платила...

І що саме смішне-я маю можливість його пролонгувати..))

скинь фото личного кабинета сюда или в личку мне... быстрозайм с 7.14% в день и суд вещи несопоставимые. какое усвас тело и срок просрочки

У меня так :
Сумма займа:

6500 грн.

Сумма возврата

15553 грн.

Дата оформления займа:

26.11.2018

Дата возврата займа:

10.01.2019

Тетяна Геннадіївна, на сегодняшний день ваша просрочка составила 25 дней! Вам необходимо погасить займ или продлить, оплатив только проценты!
Вот им :__::__::__:

Это в какие органы они отправили запрос, чёт не пойму?!? Vi ne vipolneli svoi finansovie obyazatelstva. Kompaniya napravila oficialnii zapros v nalovie organi.Srochno oplatite dolg BYSTROZAJM

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі