Быстрозайм и их письма на почту

• Автор теми Автор теми kinndzadza
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 70
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
@@@@@@@@ NAV, мені точно таке саме проїшло

Вкладення

• Screenshot_20181224-152035_Gmail.webp
    Screenshot_20181224-152035_Gmail.webp
    113 Кб · Перегляди: 105
А смс прислали,что у меня 4 часа до закрытия долга,время пошло)

Eyhenia, затираїте свої дані будьласкаа!!!!

Эти цифры меня уже умиляют..

Вкладення

• Screenshot_2019-01-04-13-08-32.webp
    Screenshot_2019-01-04-13-08-32.webp
    63.8 Кб · Перегляди: 88
[QUOTE = "Eyhenia, post: 28612, member: 885"] А смс прислали, що у мене 4 години до закриття боргу, час пішло) [/ QUOTE]

Мені таке прислали коли борг БУВ 3, тепер борг 10 далі прісілають, а я пролонгації робіла тому Па Па я Сплата по підрахунках цілих 5,то є тіло і %, не переживайте тим пісюлькам, мені таке шлють кожного тижня, і погрози, я забила ще сімку поміняю і баста,

А кредитну Історію історію капець, як псують

Eyhenia, да бойтесь день и ночь бойтесь пойдите к бабке ворожке и слейте страх не спите и не кушайте а все время бойтесь.люди добрые вы все не устали от этого моразма?ну и что что написали что дальше?

Дима, вы знаете до того как не наткнулась на ваш форум, боялась и есть и спать и выходить из дома,так как всегда были мысли где взять деньги чтобы закрыть или пролонгировать.Но почитав много информации из этого форума,поняла что не одна такая и многое что прояснилось

Soni, хорошо

Мені написали про кримінальну відповідальність і дали 4 години для оплати...що далі чекати ?як реагувати?

Milana, я игнорирую

@@@@@@@@ NAV, таке саме було здається 30 числа

Milana, идите выпийте сто грам коньяка и горячий кофе и ничего не ждите ждать то нечего.одни пустые слова.

Milana, а мені годину дав бистрозайм. і що? во Година вже пройшла , нічого не бійтесь

Milana, ой хвилюйтесь за інші важливіші речі в житті а не за якесь там мфо.я на форумі вже писав у мене два місяці тому був такий стан що я б уже 2019рік не святкував а зараз завдяки і цьому форуму і багатьом людям зрозумів що не так страшний чорт як його малюють.життя наладилось даже нехай з боргами.краще з ними чим з якимись страшними хворобами

Milana, два тижні просрочки по 11 мфо , ще ніразу нівідкого трубки небрала , пропущених міліон , смс такаж , дивно що до родичів , знайомих ще недобрались , соц. мережі всі видалила, але бистрозайм три місяці назад встиг мене попозорити, було всього два дні просрочки, але на третій день я погасила весь борг і знову взяла.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі