Быстрозайм и их письма на почту

• Автор теми Автор теми kinndzadza
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 70
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

kinndzadza

Форумчанин
Дописи
21
Реакції
21
Бали
278
kinndzadza не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Приветствую всех форумчан. Понимаю что ни я первый такой, ни я последний. Но все же, хотелось бы спросить по поводу такого рода писем от эдатих организаций:

За договором: позики з Товариство з обмеженою відповідальністю "ПРОСТІ ЗАЙМИ" ________________

Гр

стягнення

В сумі: 5 373,00

__________________, своїми діями Ви вказуєте на небажання виконати свої зобов’язання перед ТОВ "ПРОСТІ ЗАЙМИ" за договором № 180915-122055.

Ви не одноразово ігнорували наші листи вимоги, тому ми вимушені використовувати всі можливі заходи щодо захисту своїх інтересів.

ТОВ "ПРОСТІ ЗАЙМИ" буде звертатись до державних, у тому числі, й правоохоронних органів стосовно захисту порушених прав кредитора, керуючись ст.16 ЦКУ.

- Сплату додаткових витрат, що включають судовий збір, витрату на правову допомогу, витрати пов’язанні з оцінкою майна боржника, комісії за роботу виконавчої служби та торгівельної організації за реалізацію майна;

- Відповідна інформація про стягнення кредитних коштів через суд буде направлена до всіх Бюро кредитних історій, що унеможливіть подальше отримання кредиту в будь-якій фінансовій України;

- Накладення арешту на всі рахунки в банках;

В целом, понимаю что это бред и запугивания, ибо с ними ни разу на связь не выходил - сразу блокировка неизвестных номеров.

Кому приходило подобное?

Здесь у Всех подобного, 1000 и 1 письмо такого рода, в суд не подают, имущество не отберут, в сибирь не сошлют.
Спасибо Вам за ответ. Уж просто их письма выглядят "угрожающими". Сам не раз думал что вряд ли за 1500 кредита подадут в суд. А коллекторы - ну успехов им))

Накладення арешту на всі рахунки в банках;
От души повеселили :ahaha::ahaha::ahaha:
Следующим письмом Вам запретят выезд из Украины. а потом и из области, в которой проживаете. Так и до домашнего ареста дойдет:ahaha::ahaha::ahaha:
Так я не понял, это ПростоЗайм что ли?

Здесь у Всех подобного, 1000 и 1 письмо такого рода, в суд не подают, имущество не отберут, в сибирь не сошлют.

И даже спишут часть игнора)))

Следующим письмом Вам запретят выезд из Украины. а потом и из области, в которой проживаете. Так и до домашнего ареста дойдет:ahaha::ahaha::ahaha:

Я думаю,да.Раз 5 за день смс одинаковые и на эмейл разик..Хотя ещё теряюсь ху из них шлёт))изучаю))

Тогда специально для автора, если он не видел))
kinndzadza, рекомендую посмотреть
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

А я была у них 9 в очереди на выезд,а теперь уже третья...скоро будут:ahaha::ahaha::ahaha:

Большинство не верят,что нас наёб....т как обычно...идут домой и оглядываются где маршрутная бригада мфошников)

Большинство не верят,что нас наёб....т как обычно...идут домой и оглядываются где маршрутная бригада мфошников)
Ко мне обычно мобильная выезжает:ahaha::ahaha::ahaha:,я так понимаю значит быстрая:lol::lol::lol:

Я по работе снабженца маршрут водителям составляю,так знаю что с сегодня на завтра вношу)вот и товарищей наших как прочту смс так завтра и жду каждый раз никак не дождусь даже наклейки на дверях с фото)

Я по работе снабженца маршрут водителям составляю,так знаю что с сегодня на завтра вношу)вот и товарищей наших как прочту смс так завтра и жду каждый раз никак не дождусь даже наклейки на дверях с фото)
Логистика у них как звонилки не квалифицированные:ahaha::ahaha::ahaha:,по объявлению набрали

Как понабирают по объявлению ))))а страдаем мы "клиенты потребители"

Я конечно прекрасно понимаю что это все детские пугалки, не реагирую ваще никак. Кто они такие вообще.. Просто было интересно приходило подобное кому-то или нет)
А видео я смотрел уже)) повеселило. В целом, после него тут и зарегался

Это Быстрозайм. Вот только чет в письме они себя обозвали "ПростоЗайм"

kinndzadza, может одна контора... Не знаю .

Адміністрація компанії «Бистрозайм»
вітає Вас з наступаючим Новим роком!!!

Нехай Новий рік буде для всіх роком успіху і процвітання !!!
Бажаємо побільше радісних моментів.
Щоб працювали ми дружно так як мета у нас одна.

Особливе привітання-вимога до БОРЖНИКІВ: в терміновому порядку погасіть по %% свою заборгованість, яка

На 24.12.2018 р.

Становить 3 501,60 грн.

Не затьмарюйте святкові дні собі і своїм близьким. Адже зустрічаючи Новий рік з БОРГАМИ - не чекати нам щастя і благополуччя весь рік.

Сплатіть борг в найкоротший термін.

Більш детальну інформацію щодо Вашої заборгованості, Ви можете уточнити за номером:
0 800 507 570 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України)

Сплатити борг Ви зможете:
  • Через відділення компанії
  • Через сайт компанії https://bistrozaim.ua/paycredit
  • Через термінали EasyPay, RegulPay
  • Через відділення банку за реквізитами:
    р/р 26504055700155
    в ЗРУ КБ «Приватбанк»
    МФО 313399
    ЄДРПОУ 40858239

Директор департаменту
Безпосереднього стягнення заборгованості
ТОВ «Бистрозайм»
Павленко О.І

кого еще так поздравляют,сначала угрожают,потом присылают что в гости придут 25,теперь,вот!Интересные!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі Унизу