Быстрозайм высылает договор?

• Автор теми Автор теми Afrodita1989
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 86
  • Перегляди Перегляди 8K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Orusia89, завтра попробуйте. Я сегодня тоже не могла. Я думаю из-за того что выходной

Orusia89, я відправляла, то здається пішло

Я відправляла на сайті звернення і на електронку теж таке саме відправляла. Але будного дня відправляла

Mercato®, а можна ще в мфо писати про нерозголошення інформаціі третім особам? Чи відкликати свою згоду про обробку даних?

Mercato®, то ви мені все підготуєте відразу?

Mercato®, Доброго дня, можете мені допомогти написати звернення в бистрозайм стосовно договору?

tina, Доброго дня. Можу, звертайтесь.

Afrodita1989, я тож буду писать на них так как уже переплатила им , а они еще хотят. Договора нету, про оплатьl тож не знаю где взять. Но писать буду
Как будете писать, то скиньте образец или подскажите как правильно..

MariiaL, я замовляла у Merkato, звертайтесь до нього. Так як дала згоду не розповсюджувати

Недавно увидел, что в Быстрозайме при доборе средств появляеться окно подтверждения оферты, но не скачал. У кого подобное было?

Archinx, я конечно может того уже, из меня делает быстро займ дуру, говорят в личном кабинете договор

Юлия Владимировна, а мені говорили що на емейлі. Але ні там ні там його не має. Прошу надати так питають нащо він вам, ну при..рки

Віка88, делают из нас не пойми кого.. . И нет на это управы

Віка88, меня это не пугает, если в суд подадут то платить я им лет 10 по 300 грн буду)) другое дело если на родителей начнут давить плохо дело будет ( а про коллекторов говорили? Мне сказали на 60 день продадут а некоторые здесь пишут что больше 3 месяц просрочка и никому не продали

Юлия Владимировна, про колекторів нічого покищо, покищо про суд розмова. Я ім казала, що добре бо тільки по рішенню суда буду платити, то вони що це ще ж більше буде. Вже й казала що скільки суд скаже стільки і буду платити, то говорять що ненормальна. От пойми іх

Юлия Владимировна, про колекторів нічого покищо, покищо про суд розмова. Я ім казала, що добре бо тільки по рішенню суда буду платити, то вони що це ще ж більше буде. Вже й казала що скільки суд скаже стільки і буду платити, то говорять що ненормальна. От пойми іх
Мне все тыкают тем что типо вас же все устраивало когда брали, а теперь права качаете. .

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі