Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Ensi112, дело в том что в вайбер прислали что собирают инфу о родственниках. Скрин какой-то сайт, там моя девичья фамилия, брата, мамы, и отцы которого нет 8 лет уже в живых.
Боюсь что начнут родственникам звонить ((((
Ensi112, дело в том что в вайбер прислали что собирают инфу о родственниках. Скрин какой-то сайт, там моя девичья фамилия, брата, мамы, и отцы которого нет 8 лет уже в живых.
Да Господи, они почему самые безобидные, какая рестуктуризация без договора хотя бы о самом кредите, я вот его уже жду дней 80-90. Звонили мне в начале, сейчас уже как месяца полтора молчат и тихо считают воздушные проценты
Мені сьогодні вислали договори на електронну пошту. Але аж 5шт....незнаю що це. Кредит оформляла 6 вересня, кожні 14 днів робила пролонгацію до 9 березня. По обставинам немала змоги оплачувати, то договори і 6вересня і 21вересня,потім з жовтня, грудня. Не розумію що це
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.