Бистрозайм прислав

• Автор теми Автор теми Віка1995
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 2K
Товариство з обмеженою відповідальністю "Служба миттєвого кредитування"
Т Е Р М І Н О В Е П О В І Д О М Л Е Н Н Я
Вимога негайного повернення боргу
За договором: позики з Товариство з обмеженою відповідальністю "Служба миттєвого кредитування"
До: Гр.
Що до: стягнення простроченої заборгованості.
В сумі:
О б г р у н т у в а н н я в и м о г и
Шановний Товариство з обмеженою відповідальністю "Служба миттєвого кредитування" (надалі – ТОВ "Служба миттєвого кредитування"), звертаєьтся до Вас з вимогою погашення простроченої заборгованості, що виникла на підставі неналежного виконання Вами забов’язання за Договором позики
ТОВ "Служба миттєвого кредитування" було прийнято рішення розпочати процедуру стягнення згідно діючого законодавства. Розмір простроченної заборгованості за Договором позики станом на 11.12.2019р. становить та підлягає уточненню на дату фактичної сплати.
Приймаючи до уваги невиконання Вами забов’язань за договором позики ТОВ "Служба миттєвого кредитування" вимагає невідкладно, але не пізніше 3 (трьох) днів з моменту отримання цієї Вимоги сплатити прострочену заборгованість за Договором позики та нараховану пеню за порушення виконання забов’язань.
У випадку відсутності термінової сплати ТОВ "Служба миттєвого кредитування" буде вимушений стягнути всю суму заборгованості в примусовому порядку та використовуватиме всі можливі заходи щодо захисту своїх інтересів, включаючи відвідування Вас за місцем роботи та проживання. Крім того, повідомляємо, що ТОВ "Служба миттєвого кредитування" має намір передати матеріали справи до правоохоронних органів з метою перевірки у Ваших діях ознак шахрайства чи інших кримінально-карних діянь.​
В с т а н о в л е н о
Своїми діями (бездіяльністю) Ви вже порушили такі статті Цивільного кодексу України:
- Стаття 1046. Договір позики.
- Стаття 1049. Обов’язок позичальника повернути позику.
- Стаття 610. Порушення забов’язання.
<span lang="RU" style="FONT-SIZE: 12pt; FONT-FAMILY: "Cambria",serif; COLOR: black; LINE-HEIGHT: 107%; mso-ansi-language: RU; mso-bidi-font-family: Cambria; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-fareast-​
Договоров у них ни с кем нет! Это прописано в актах НАЦКОМФИНПОСЛУГ. Штрафы они не платят! Ничего предьявить не могут! Плюньте вы на эту шарагу пусть хоть бы что они не присылали!

Договоров у них ни с кем нет! Это прописано в актах НАЦКОМФИНПОСЛУГ. Штрафы они не платят! Ничего предьявить не могут! Плюньте вы на эту шарагу пусть хоть бы что они не присылали!
Спасибо

За договором: позики з Товариство з обмеженою відповідальністю "Служба миттєвого кредитування"
В сумі:
Шановний Товариство з обмеженою відповідальністю "Служба миттєвого кредитування" (надалі – ТОВ "Служба миттєвого кредитування"), звертаєьтся до Вас з вимогою погашення простроченої заборгованості, що виникла на підставі неналежного виконання Вами забов’язання за Договором позики
ТОВ "Служба миттєвого кредитування" було прийнято рішення розпочати процедуру стягнення згідно діючого законодавства. Розмір простроченної заборгованості за Договором позики станом на 11.12.2019р. становить та підлягає уточненню на дату фактичної сплати.
Приймаючи до уваги невиконання Вами забов’язань за договором позики ТОВ "Служба миттєвого кредитування" вимагає невідкладно, але не пізніше 3 (трьох) днів з моменту отримання цієї Вимоги сплатити прострочену заборгованість за Договором позики та нараховану пеню за порушення виконання забов’язань.
У випадку відсутності термінової сплати ТОВ "Служба миттєвого кредитування" буде вимушений стягнути всю суму заборгованості в примусовому порядку та використовуватиме всі можливі заходи щодо захисту своїх інтересів, включаючи відвідування Вас за місцем роботи та проживання. Крім того, повідомляємо, що ТОВ "Служба миттєвого кредитування" має намір передати матеріали справи до правоохоронних органів з метою перевірки у Ваших діях ознак шахрайства чи інших кримінально-карних діянь.​
В с т а н о в л е н о
Своїми діями (бездіяльністю) Ви вже порушили такі статті Цивільного кодексу України:
<span lang="RU" style="FONT-SIZE: 12pt; FONT-FAMILY: "Cambria",serif; COLOR: black; LINE-HEIGHT: 107%; mso-ansi-language: RU; mso-bidi-font-family: Cambria; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-fareast-​

ЙОПЕН-БОБЕН- ну це вже взагалі , прямо рішення суду!!!! Небось-Верховного! Ким ВОНО себе возомнило?. Я не знаю, можливо це лише моя думка, але мені здається, чим далі тим більше вони виживають з свого й так курячого мозку! P.S. хай мене пробачать курочки )))

В сумі:
В с т а н о в л е н о
Мне тоже такое слали... А теперь кроме попыток снять деньги с заблокирован ной карты даже не звонят.

Screenshot_2019-12-18-09-57-59-462_com.android.mms.webp

Они че реально больные)))) с 4000 насчитали))))

Так красиво хотят пролонгацию, прям заплатить бы да денег нет)))

Вкладення

• IMG_20191217_120322.webp
    IMG_20191217_120322.webp
    105 Кб · Перегляди: 31

Д О П О З О В Н А В И М О Г А
За договором: позики з Товариство з обмеженою відповідальністю "Служба миттєвого кредитування" № ######
До: Гр#############
В сумі: 9 868,00
Вікторія Андріївна, своїми діями Ви вказуєте на небажання виконати свої зобов’язання перед ТОВ "Служба миттєвого кредитування" за договором №#########
Ви не одноразово ігнорували наші листи вимоги, тому ми вимушені використовувати всі можливі заходи щодо захисту своїх інтересів.
ТОВ "Служба миттєвого кредитування" буде звертатись до державних, у тому числі, й правоохоронних органів стосовно захисту порушених прав кредитора, керуючись ст.16 ЦКУ.
- Сплату додаткових витрат, що включають судовий збір, витрату на правову допомогу, витрати пов’язанні з оцінкою майна боржника, комісії за роботу виконавчої служби та торгівельної організації за реалізацію майна;
- Відповідна інформація про стягнення кредитних коштів через суд буде направлена до всіх Бюро кредитних історій, що унеможливіть подальше отримання кредиту в будь-якій фінансовій України;
- Накладення арешту на всі рахунки в банках;
Негативні наслідки:
<span lang="RU" style="FONT-SIZE: 20pt; FONT-FAMILY: "Times New Roman",serif; LINE-HEIGHT: 150%; mso

От зранку проснулися!

Назад
Угорі