kidman
Форумчанин
- Дописи
- 1732
- Реакції
- 2815
- Бали
- 698
kidman не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ну, раз немає чим, то й забудьте про них.Правда, отдать то нечем...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну, раз немає чим, то й забудьте про них.Правда, отдать то нечем...
Ну так сколько звонить то будут, ладно мне. Но как они родню отыскали, вообще не могу понять. И как успокоить то близких, что сказать им.Ну, раз немає чим, то й забудьте про них.
Я записала разговор о якобы с полиции, и иду сама завтра в полицию )Тоже самое , на работу "якобы с полиции". Не могу вообще
Ви що, в родині кокцінелід живете?И как успокоить то близких, что сказать им.
Кредит плюс тоже на уступки пошел, за тело договорились, на почту справку о закрытии прислалиДобирала, але тоді по попередньому мало тіло зменшитись, бо платила відсотки і частину тіла, і в кабінеті було видно що тіло зменшилось. А вони хочуть те що було спочатку
Post automatically merged:
Як не дивно, полюбовно розійшлись з кредит плюс і готівочкою. Може мені так повезло, бо читаю що вони терор саме більше влаштовують. Готівочка тільки спочатку смс з погрозами склали, далі як не дивно дуже спокійно спілкувались і не тривожили, того й закрила їх, бо відношення нормальне було
я вчора писала в нацком, то писала як на ПРОСТІ ЗАЙМИ. В них на сайті так побачила.Бистро займ це Служба миттєвого кредитування
При оплаті вибиває Служба миттєвого кредитування. Я також писала на Прості займи і відповідь нацкома немає договору.я вчора писала в нацком, то писала як на ПРОСТІ ЗАЙМИ. В них на сайті так побачила.
дякую, тоді ще 1 заяву напишу вже на СМКПри оплаті вибиває Служба миттєвого кредитування. Я також писала на Прості займи і відповідь нацкома немає договору.
Може у неї у службі миттєвого кредитування?Ответ из нацкомфина что им пришел ответ от Простіе займі что с моей супругой договор не заключали и никаких соглашений нет. Вот и вопрос что с ними делать теперь? Тела 10000