Быстрозайм (Прості займи) и ответ о несуществующем договоре

• Автор теми Автор теми Рафик
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 2K
Ну, раз немає чим, то й забудьте про них.
Ну так сколько звонить то будут, ладно мне. Но как они родню отыскали, вообще не могу понять. И как успокоить то близких, что сказать им.

И как успокоить то близких, что сказать им.
Ви що, в родині кокцінелід живете?
Скажіть щоб слали всіх накуй і на незнайомі номери не відповідали. Листи - в піч. Дзвінки в чорний список.

Добирала, але тоді по попередньому мало тіло зменшитись, бо платила відсотки і частину тіла, і в кабінеті було видно що тіло зменшилось. А вони хочуть те що було спочатку
Post automatically merged:

Як не дивно, полюбовно розійшлись з кредит плюс і готівочкою. Може мені так повезло, бо читаю що вони терор саме більше влаштовують. Готівочка тільки спочатку смс з погрозами склали, далі як не дивно дуже спокійно спілкувались і не тривожили, того й закрила їх, бо відношення нормальне було
Кредит плюс тоже на уступки пошел, за тело договорились, на почту справку о закрытии прислали

я вчора писала в нацком, то писала як на ПРОСТІ ЗАЙМИ. В них на сайті так побачила.
При оплаті вибиває Служба миттєвого кредитування. Я також писала на Прості займи і відповідь нацкома немає договору.

Ответ из нацкомфина что им пришел ответ от Простіе займі что с моей супругой договор не заключали и никаких соглашений нет. Вот и вопрос что с ними делать теперь? Тела 10000
Може у неї у службі миттєвого кредитування?

Назад
Угорі