Бистрозайм написав заяву у прокуратуру

• Автор теми Автор теми Віка1995
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K

Віка1995

Форумчанин
Дописи
194
Реакції
139
Бали
343
Віка1995 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні телефонував прокурор з Полтави, сказав що на мене надійшла заява від бистрозайм, дуже рекомендував домовиться з ними добровільно, щоб вони відкликали провадження, ось тел 0634521864, Підскажіть як поступати, можливо у когось було таке

Сьогодні телефонував прокурор з Полтави, сказав що на мене надійшла заява від бистрозайм, дуже рекомендував домовиться з ними добровільно, щоб вони відкликали провадження, ось тел 0634521864, Підскажіть як поступати, можливо у когось було таке
Каждый день одно и тоже вы первый день на форуме? Они не могут подать на вач в полицию за кредит максимум суд не более хватит пугатся

Вы щас серьёзно?позвоните в прокуратуру и узнайте работает там такой человек или нет

Ага, в звони, наверное, звонил))))
У вас осталась запись звонка?)
1. Прокуратура не занимается этими делами
2. Вас обманули, это звонил не прокурор а какая-то очередная звонилка
3. Почитайте, ну почитайте форум, ну пожалуйста...

Доброго дня.
цілий прокурор!!!! ВАУ!
Ви реально в це вірите? Абсурд.
По перше, прокурор - це головний законний представник обвинувачення !!!!
і повірте що от якраз йому дуже треба шарага тупа!!! До ще й бистрозайм))))) Уголовники закінчені.
Ваша відповідь у Вашому ж повідомленні - "дуже рекомендую домовитись" - "відкликати провадження" - це словечки гомнюків дзвонілок. Провадження якщо відкривають, його вікликати,не можливо!!! Стаття звинувачення може бути лише перекваліфікована у більш м'яку або більш тяжку.
Моя порада - плюньте і розітріть.

Самый обычный развод. Прокурор никогда не будет звонить с таким предложением.
Более того, все разногласия с МФО это гражданско-правовые отношения и не имеют ничего общего с деятельностью прокуратуры, полиции и т.п.

Ага, в звони, наверное, звонил))))
У вас осталась запись звонка?)
1. Прокуратура не занимается этими делами
2. Вас обманули, это звонил не прокурор а какая-то очередная звонилка
3. Почитайте, ну почитайте форум, ну пожалуйста...
Нет записи, он все говорил что если будет суд то весде будет видна по мне стаття про нанесення матереального убытку компании и мошеничество.

manivell, Віка1995, було схоже, дзвонив сам прокурор з Запоріжжя, таке враження склалось, наче не вимагають, не погрожують, просять їм допомогти...

1580734239260.webp

Нет записи, он все говорил что если будет суд то весде будет видна по мне стаття про нанесення матереального убытку компании и мошеничество.
Договір займу - це договір позикодавця і людини, яка отримує позику, в ньому вони прописують пункти і права та обов'язки кожної зі сторін. Ці відносини - цивільне право, яке має єдиний кодифікований збірник - "Цивільний Кодекс України", і порушення договору однією зі сторін несе наслідки лише передбачені самим договором та Цивільним кодексом. І ніяким чином цивільні відносини та порушення умов договору не може бути кваліфіковано за статтями Кримінального кодексу, хоча з тої причини, що відсутній об'єкт злочину

Оффтоп
:facepalm::russian_roulette:

А почему не в Стокгольм?
Вам звонил сам прокурор с лайфа и предлагал по телефону договориться с ним лично?
Вы ответьте на вопрос: Вы адекватная такое писать? Если вам такое в уши лезет то представьте если бы вам адекватный коллектор позвонил вы бы в петлю сразу?
Посылайте в открытом виде этих прокуроров!
Поверьте вы даже не представляете кем нужно быть и в каких масштабах нужно воровать что бы вам позвонил лично прокурор!

Забейте!!! Это развод!!!
А почему не в Стокгольм?
Вам звонил сам прокурор с лайфа и предлагал по телефону договориться с ним лично?
Вы ответьте на вопрос: Вы адекватная такое писать? Если вам такое в уши лезет то представьте если бы вам адекватный коллектор позвонил вы бы в петлю сразу?
Посылайте в открытом виде этих прокуроров!
Поверьте вы даже не представляете кем нужно быть и в каких масштабах нужно воровать что бы вам позвонил лично прокурор!
Нет таких масштабов, чтоб прокурор позвонил гражданскому лицу!!! ;)
Разве что, проконсультироваться, как у специалиста...)))

-А где у нас полтавский прокурор?
-в 6 палате, где был французский Наполеон...

Подскажите пожалуйста,

Ваша заборгованість залишилась непогашеною у розмірі
7148,4 грн.

Терміново оплатіть свій борг!!!!

Ви систематично ігнорували наші звернення з приводу Вашої заборгованості. Компанія змушена почати процес оголошення Вас в розшук.

Діючи на підставі ст. 40 ЗУ «Оголошення розшуку», інформація з Вашим фото при наявності достатніх законних підстав може бути передана в засоби масової інформації (телебачення, Інтернет), розповсюдження в громадських місцях за місцем Вашого проживання, роботи.
От такое пришло от бистрозайм.Что делать??​

Подскажите пожалуйста,

Ваша заборгованість залишилась непогашеною у розмірі
7148,4 грн.

Терміново оплатіть свій борг!!!!

Ви систематично ігнорували наші звернення з приводу Вашої заборгованості. Компанія змушена почати процес оголошення Вас в розшук.

Діючи на підставі ст. 40 ЗУ «Оголошення розшуку», інформація з Вашим фото при наявності достатніх законних підстав може бути передана в засоби масової інформації (телебачення, Інтернет), розповсюдження в громадських місцях за місцем Вашого проживання, роботи.
От такое пришло от бистрозайм.Что делать??​
Одно и то же... Ничего не делать. Я уже несколько месяцев игнорирую Быстрозайцев и еще штук 20 мфо. Мне такое шлют бесконечно. И нигде что-то нет моих фото.

Пошлите того прокурора нах!!!и скажите ему что он л0х по масти чёрт по гороскопу

Назад
Угорі