Бистрозайм. Методи. Чого чекати.

• Автор теми Автор теми Roxy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 79
  • Перегляди Перегляди 8K
З 7500 вже 36 тис за півтора міс. Вони там зовсім. Найняла адвоката.

З 7500 вже 36 тис за півтора міс. Вони там зовсім. Найняла адвоката.
Я только что пытался зайти в ЛК пишет что такого пользователя нет, может уже продали мой долг коллекторам? Как думаете?

Я брав 2000 проплатив 1000 через айбокс.Потім не зміг оплатити банківською карточку (в банку сказали проблеми в бистрозаймі ).Нарахували 7000, але згодом погодились за 3000 хоча не було тоді грошей...пока мовчать.

Привіт усім форумчанам!
Хто знає які методи роботи використовує БИСТРОЗАЙМ. Тіло кредиту 2500 з яких 2000 тис. оплатила, але відсотків набігло уже на 10000,просрочка трохи більше двох місяці. Спочатку дзвонили часто, як провела оплату в листопаді, став дзвонити робот. Голові селищної ради дзвонили, представлялися співробітниками поліції і до мене теж той самий співробітник дзвонив. А 26 грудня він же капітан поліції обматюкав мене так що використав мабуть увесь запах ненормативної лексики. Склалось враження що метою дзвінка було не вибивання грошей а матюкання. СМС вже не надходять давно, лист прийшов типу з заявою по шахрайство, з колючим дротом і все таке. СКАЖІТЬ, на що ще вистачить їхньої фантазії, ЧОГО ЩЕ ЧЕКАТИ.

В И М ОГ А Н Е Г А Й Н О Г О П Л А Т Е Ж У
aHR0cHM6Ly9waWNzLmVzcHV0bmlrLmNvbS9yZXBvc2l0b3J5L2FwcGxpY2F0aW9ucy9pbWFnZXMvYmxhbmsuZ2lm
aHR0cHM6Ly9waWNzLmVzcHV0bmlrLmNvbS9yZXBvc2l0b3J5L2FwcGxpY2F0aW9ucy9pbWFnZXMvYmxhbmsuZ2lm

Шановні сусіди !!!
Я, __________________________ (ПІБ боржника)
прошу вибачити мене за те, що я до Вас звертаюся за допомогою, але складні матеріальні проблеми, що виникли при виплаті позики, змушують благати Вас надати матеріальну допомогу мені і членам моєї родини.
У зв'язку з моєю нездатністю погашати кредит, дуже прошу Вас виділити мені не значну суму грошей, хто скільки може, для погашення мого боргу.
З глибокою повагою і благанням про допомогу !!!
  • Сусід _____________________ (адреса боржника)
aHR0cHM6Ly9waWNzLmVzcHV0bmlrLmNvbS9yZXBvc2l0b3J5L2hvbWUvOTIxNi9pbWFnZXMvbXNnLzkzNTg2NjkzLyVEMCVBMSVEMCVCMiVEMCVCOCVEMSU4MiVEMCVCQiVEMSU4QiVEMCVCRCVEMCVCMGhvanRkNS5wbmc
Таке прийшло на електронну пошту чи варто переживати??

Шановні сусіди !!!
прошу вибачити мене за те, що я до Вас звертаюся за допомогою, але складні матеріальні проблеми, що виникли при виплаті позики, змушують благати Вас надати матеріальну допомогу мені і членам моєї родини.
У зв'язку з моєю нездатністю погашати кредит, дуже прошу Вас виділити мені не значну суму грошей, хто скільки може, для погашення мого боргу.
З глибокою повагою і благанням про допомогу !!!​
aHR0cHM6Ly9waWNzLmVzcHV0bmlrLmNvbS9yZXBvc2l0b3J5L2hvbWUvOTIxNi9pbWFnZXMvbXNnLzkzNTg2NjkzLyVEMCVBMSVEMCVCMiVEMCVCOCVEMSU4MiVEMCVCQiVEMSU4QiVEMCVCRCVEMCVCMGhvanRkNS5wbmc
И мне))

Шановні сусіди !!!
З глибокою повагою і благанням про допомогу !!!​
Всем пришло,обычная рассылка. Меня например позабавило)
Кредит7 сегодня тоже отправил забавное письмо с содержанием а-ля "у вас есть ещё немного времени,а то потом будут страдать из за вас все"))

Мені теж укр. поштою прийшов лист. Все вірно колюча проволока та фото місць позбавлення волі. А по тексту: підозра у шахрайстві ст.190. На слідуючий день моему братові зателефонував Валера, сказав щоб він(Брат) в обовьязковому порядку передав мені інформацію що я винен більше 20,000грн .Брат сказав йому тільки 2 слова (Валера ПРОЩАВАЙТЕ) і поклав слухалку. Через 5 хв. після дзвінка Брату на вайбер(Брату) прийшла СМС від (Valera) з №договору, прострочкою та сумою боргу и текстом:"Передай своему брату Саша пусть долг вернет. Бистро Займ". Проконсультувавшись з юристом. він мені порадив взагалі ніяк не реагувати на даний лист. Тим паче на (Валеру).
Цікаво дізнатись які їхні дії будуть далі? Може в когось є продовження історії після цього листа з проволокою?
Добрый день, сегодня звонил родственникам следователь по его словам, говорит что бы я вышел на связь или будут работать по другому, у кого такие звонки были? Действительно ли это следователь, стоит ли перезванивать или дальше игнор? Если кому надо могу написать номер. Сказал что заявления от быстрозайм.
Запам'ятайте. Правоохоронні органи. Судові та виконавчі органи по родичам та знайомим не звонять. І не ходять.

Останнє редагування:
В мене такий дзвінок був точніше до родичів і не лише дзвінок але й повідомлення на вайбер від старшого спідчого капітана поліції Коновалова Дмитра Юрійовича з ГПУ в м. Києві яке за його словами знаходиться по вулиці Винниченка 11 його кабінет 2 поверх номер 205. Правда як сказали що дзвонили до нац поліції там сказали що ніякого управління за такою адресою нема і тим більше про такого слідчого вони нічого не чули то психонув почав кричати що таку інформації по телефону нікому не дають і сказав збирати речі і вимітатися з хати бо уже виїзджають з виконавчим листом майно описувати. От сидимо чекаємо...
І до мене сьогодні дзвонив Коновалов Дмитро Юрійович,але ГПУ м Львова

І до мене сьогодні дзвонив Коновалов Дмитро Юрійович,але ГПУ м Львова
Походу цього Коновалова як дуже цінного співробітника відкомандировують з одного управління в інше.. Два тижні тому слідчим Києва був, терер Львів, цікаво яке місто наступне....Прям флешмоб

у меня проценты больше, чем тело кредита!!! пыталась, чтоб они пошли на уступки, так выслушала о себе до фига столькоооо, еще и назвали где и кем работаю(( не охота платить с 2000 займа, 6000 с копейками ((( но боюсь, что на работу начнут трезвонить
І і мене така сама сума до оплати, щойно подзвонили що на суботу на ранок готується виїзна група. Чого чекати чи кого?)

І і мене така сама сума до оплати, щойно подзвонили що на суботу на ранок готується виїзна група. Чого чекати чи кого?)
Нічого не чекати ,не прийдуть.Можузь звонками задовбуватт вас та рідних,у мене так було.Може ще мент тіпа позвонить або у сільську раду.А групу можете не чекати вони не їздять

Нічого не чекати ,не прийдуть.Можузь звонками задовбуватт вас та рідних,у мене так було.Може ще мент тіпа позвонить або у сільську раду.А групу можете не чекати вони не їздять
Ще поки не дзвонили, надіюсь не будуть

Призведе до того, що будуть пропонувати тіло, якщо ви будете холоднокровні.
я на мророзі, прострочка ще невелика.
але сьогоднішнє смс мене дуже здивувало. справді такого не очікував точно
15 000 грн получить на карту можно тут

Ось таке прислали.. Що робити?

Вкладення

• Screenshot_20200213-185902.webp
    Screenshot_20200213-185902.webp
    49.3 Кб · Перегляди: 99
Назад
Угорі