Бистрозайм. Методи. Чого чекати.

• Автор теми Автор теми Roxy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 79
  • Перегляди Перегляди 8K
Ми також отримали лист попередження.
У зв'язку з навмисним порушенням Вами умов кредитного договору проведено аналіз Вашої кредитної справи. Компанія «Бистрозайм» щодо Вас буде приймати комплекс дій з урахуванням наявних доказів і результатів попередньої роботи з Вашим договором.
Ми подаємо заяву до Міністерства юстиції України для внесення Вас і Ваших родичів до: «Єдиного реєстру боржників» -
та «Бюро кредитних історій» -

що в подальшому призведе до того, що Ви і Ваші родичі не зможете взяти кредит в будь-якій фінансовій установі, оформити розстрочку на техніку, виїхати за межі України.

Ваша заборгованість залишилась непогашеною у розмірі:
8067,4 грн.
Терміново оплатіть свій борг!!!

aHR0cHM6Ly9waWNzLmVzcHV0bmlrLmNvbS9yZXBvc2l0b3J5L2FwcGxpY2F0aW9ucy9pbWFnZXMvYmxhbmsuZ2lm
aHR0cHM6Ly9waWNzLmVzcHV0bmlrLmNvbS9yZXBvc2l0b3J5L2FwcGxpY2F0aW9ucy9pbWFnZXMvYmxhbmsuZ2lm
Більш детальну інформацію щодо Вашої заборгованості, Ви можете уточнити:

І ЩО ДОПОМОГЛО ЗВЕРНЕННЯ В ПОЛІЦІЮ??? Бо мені знайомий поліцейський пояснив що написати заяву можна але то тривалий процес. То не знаю чи варто взагалі писати. Чи буде результат? Якщо чесно... МАла б більше можливосте то просто знайшла б людину і надавала їй по морді добряче.
Жизнь покажет, подавала сегодня

Добрый день, сегодня звонил родственникам следователь по его словам, говорит что бы я вышел на связь или будут работать по другому, у кого такие звонки были? Действительно ли это следователь, стоит ли перезванивать или дальше игнор? Если кому надо могу написать номер. Сказал что заявления от быстрозайм.

Вкладення

• Screenshot_2020-01-09-12-49-46-933_com.android.mms.webp
    Screenshot_2020-01-09-12-49-46-933_com.android.mms.webp
    91.8 Кб · Перегляди: 137
Добрый день, сегодня звонил родственникам следователь по его словам, говорит что бы я вышел на связь или будут работать по другому, у кого такие звонки были? Действительно ли это следователь, стоит ли перезванивать или дальше игнор? Если кому надо могу написать номер. Сказал что заявления от быстрозайм.
А Ви передзвоніть у відділок і запитайте чи є там такий слідчий. А взагалі вони зараз всі і слідчими представляються і участковими...

В мене такий дзвінок був точніше до родичів і не лише дзвінок але й повідомлення на вайбер від старшого спідчого капітана поліції Коновалова Дмитра Юрійовича з ГПУ в м. Києві яке за його словами знаходиться по вулиці Винниченка 11 його кабінет 2 поверх номер 205. Правда як сказали що дзвонили до нац поліції там сказали що ніякого управління за такою адресою нема і тим більше про такого слідчого вони нічого не чули то психонув почав кричати що таку інформації по телефону нікому не дають і сказав збирати речі і вимітатися з хати бо уже виїзджають з виконавчим листом майно описувати. От сидимо чекаємо...

В мене такий дзвінок був точніше до родичів і не лише дзвінок але й повідомлення на вайбер від старшого спідчого капітана поліції Коновалова Дмитра Юрійовича з ГПУ в м. Києві яке за його словами знаходиться по вулиці Винниченка 11 його кабінет 2 поверх номер 205. Правда як сказали що дзвонили до нац поліції там сказали що ніякого управління за такою адресою нема і тим більше про такого слідчого вони нічого не чули то психонув почав кричати що таку інформації по телефону нікому не дають і сказав збирати речі і вимітатися з хати бо уже виїзджають з виконавчим листом майно описувати. От сидимо чекаємо...
Вы уже собрали вещи??)) ?

Перед Новим роком був такий дзвінок і до мене правді від іншого слідчого я поїгнорила включила мороз через тиждень він же передзвонив і обматюкав. Ото готують кадри в нацполіції. Куди мініст, і взагалі вся правоохоронна система дивиться. Якщо кожне лайно може дзвонити до людей і прикриваючись поліціїю творити таке не розумію. Для чого нав взагалі поліція. якщо вона сама себе від таких гімнюків захистити не може
Вы уже собрали вещи??)) ?
Ага.... в вивезли за кордон..

Ахаххаха, всем спасибо подняли настроения, всем добра и наступившим!!!

Підкажіть будь ласка тільки з гадала в бистро займ авторизуваласся через фейзбук що можуть зробити?

Ми також отримали лист попередження.
У зв'язку з навмисним порушенням Вами умов кредитного договору проведено аналіз Вашої кредитної справи. Компанія «Бистрозайм» щодо Вас буде приймати комплекс дій з урахуванням наявних доказів і результатів попередньої роботи з Вашим договором.
Ми подаємо заяву до Міністерства юстиції України для внесення Вас і Ваших родичів до: «Єдиного реєстру боржників» -
та «Бюро кредитних історій» -

що в подальшому призведе до того, що Ви і Ваші родичі не зможете взяти кредит в будь-якій фінансовій установі, оформити розстрочку на техніку, виїхати за межі України.

Ваша заборгованість залишилась непогашеною у розмірі:
8067,4 грн.
Терміново оплатіть свій борг!!!
Більш детальну інформацію щодо Вашої заборгованості, Ви можете уточнити:
Я теж отримала листа. З ранку дзвонять мені і контактному сину. Шкода що я не додумалась свій номер телефону другий дать контактний... До мене дзвонила там є така бабуінка..доставалка...кажу я подала заяву до Нацком. А вона не дослухала кинула слухавку.. що далі чекати...

Привіт усім форумчанам!
Хто знає які методи роботи використовує БИСТРОЗАЙМ. Тіло кредиту 2500 з яких 2000 тис. оплатила, але відсотків набігло уже на 10000,просрочка трохи більше двох місяці. Спочатку дзвонили часто, як провела оплату в листопаді, став дзвонити робот. Голові селищної ради дзвонили, представлялися співробітниками поліції і до мене теж той самий співробітник дзвонив. А 26 грудня він же капітан поліції обматюкав мене так що використав мабуть увесь запах ненормативної лексики. Склалось враження що метою дзвінка було не вибивання грошей а матюкання. СМС вже не надходять давно, лист прийшов типу з заявою по шахрайство, з колючим дротом і все таке. СКАЖІТЬ, на що ще вистачить їхньої фантазії, ЧОГО ЩЕ ЧЕКАТИ.
Не общайтесь с ними, вот все решение...
Присылать всякие гадости всем вашим друзьям

Підкажіть будь ласка тільки з гадала в бистро займ авторизуваласся через фейзбук що можуть зробити?

Я теж отримала листа. З ранку дзвонять мені і контактному сину. Шкода що я не додумалась свій номер телефону другий дать контактний... До мене дзвонила там є така бабуінка..доставалка...кажу я подала заяву до Нацком. А вона не дослухала кинула слухавку.. що далі чекати...
Ничего,ещё позвонит и перестанет,не отвечайте на звонки,они вообще ничего не могут!!!

В бистрозаймі через 6 місяців заплатила тіло + проценти,звязалась сама з ними коли підзбирала трошки грн. На колючий дріт і міліціонерів вони мастаки))

Когда уже люди поймут, что методы зависят от распущенности человека, который занимается вашим кредитом. Может быть мямля, который позвонит вашим соседям, да с перепугу перепутает ваши имя и фамилию и вообще забудет, что хотел сказать, а может быть сперматозоид, которого должны было спустить на лицо или в унитаз, но случайно промахнулись и оно родилось, вот от такого можно ждать что угодно

Ничего,ещё позвонит и перестанет,не отвечайте на звонки,они вообще ничего не могут!!!
Син нервує. Я йому говорю що це мошонки....щоб не відповідав не слухав їх. Хай докажуть що я їм винна вже пролонгація ми хз скільки заплатила бо цю групу неділю як знайшла. Боюсь щоб чоловіка не вирахували..тоді мені кришка((

Син нервує. Я йому говорю що це мошонки....щоб не відповідав не слухав їх. Хай докажуть що я їм винна вже пролонгація ми хз скільки заплатила бо цю групу неділю як знайшла. Боюсь щоб чоловіка не вирахували..тоді мені кришка((
Мне сегодня сказали,что приедут по месту прописки и лично вручат договор)))С 3.01 просрочка,чего ждать?

Мне сегодня сказали,что приедут по месту прописки и лично вручат договор)))С 3.01 просрочка,чего ждать?
Нічого не чекати,за пів року а може і більше нікого не було,вже навіть і не пишуть і не звонять

моим сегодня тоже звонил) я обратилась к знакомому, который работает в органах. Сказал, что такого следователя нет) и нечего париться. Хотя нервы потрепал изрядно.

Назад
Угорі