Быстро займ списывает проценты

• Автор теми Автор теми awad
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 271
  • Перегляди Перегляди 24K
Evelina, ага ))) а Прима виб'є з Вас 65000 :ahaha: наївні вони... ПримаКолект -це той же Капітал Фактор..

Evelina, ага ))) а Прима виб'є з Вас 65000 :ahaha: наївні вони... ПримаКолект -це той же Капітал Фактор..
Мені пофіг на них не дам ні копійки нікому з 15 займів,віддала все сповна,там вроді 4 чи 5 продали ,остальні незнаю.

мне не предлагали, уpoды. наверное рано. та и нет у меня сейчас . подожду Нацком

3 месяца просрочка, ничего не предлогали, тело 3000, одна пролонгация на 900((

Уви не всім.Мені ось що на пошту прислали стогодні
Департамент по роботі з проблемною заборгованістю
Телефон для довідок:
0800507570
Email: [email protected]

В И М О Г А Н Е Г А Й Н О Г О П Л А Т Е Ж У

Шановний (а)

Ваша заборгованість, у компанія "Бистрозайм" залишилась непогашеною у розмірі грн.

18.02.2019
чекайте службу безпеки за адресою Ваших рідних,
з метою стягнення Вашого боргу

Більш детальну інформацію щодо Вашої заборгованості, Ви можете уточнити за номером:
0 800 507 570 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України)
Сплатити борг Ви зможете:

• Через відділення компанії
  • Через сайт компанії https://bistrozaim.ua/paycredit
  • Через термінали EasyPay, RegulPay
  • Через відділення банку за реквізитами:
    р/р 26504055700155
    в ЗРУ КБ «Приватбанк»
    МФО 313399
    ЄДРПОУ 40858239

Директор департаменту
Безпосереднього стягнення заборгованості
ТОВ «Бистрозайм»
Павленко О.І

aHR0cHM6Ly9tYXJrZXRpbmctaW1hZ2UtcHJvZHVjdGlvbi5zMy5hbWF6b25hd3MuY29tL3VwbG9hZHMvY2Q2MWFiZDE2YWRkYWUyYjgxMjY2YjFhYmIyZTlhNjVlZjczZjZiMWFiNGQ0NGNjZWEwNmVkOGMwNjFlNDViMDJiZWE4NTlmOGYwNzU2Njc0NjRiNmRlOTgzODFjZTVhNGE3NzE0YmIyMzFmNjE1NjJmYjY2ZTlkODQzMDViNmYucG5n

Да всем сегодня походу быстрозайм акции прислал) Они закроют кредит, но где взять то деньги на его закрытие.. Мне на почту пришло прям красивое письмо, я аж даже захотел им отдать, но нет ничего в кармане

А мне вот такую валентинку прислали:

Товариство з обмеженою відповідальністю "ПРОСТІ ЗАЙМИ"

Д О П О З О В Н А В И М О Г А

За договором: позики зТовариство з обмеженою відповідальністю "ПРОСТІ ЗАЙМИ" № 1####6-#####

Гр

стягнення

В сумі: 18 881,00

Тетяна Г., своїми діями Ви вказуєте на небажання виконати свої зобов’язання перед ТОВ "ПРОСТІ ЗАЙМИ"за договором № 1#№##6-1####9.

Ви не одноразовоігнорували наші листи вимоги, тому ми вимушені використовувати всі можливі заходи щодо захисту своїх інтересів.

буде

- Сплату додаткових витрат, що включають судовий збір, витрату на правову допомогу, витрати пов’язанні з оцінкою майна боржника, комісії за роботу виконавчої служби та торгівельної організації за реалізацію майна;

- Накладення арешту на всі рахунки в банках;

- Відповідна інформація про стягнення кредитних коштів через суд буде направлена до всіх Бюро кредитних історій, що унеможливіть подальше отримання кредиту в будь-якій фінансовій України;

Негативні наслідки:

<span lang="RU" style="FONT-SIZE: 20pt; FONT-FAMILY: "Times New Roman",serif

Весело(В мене тіло 4000,але пролонгаціями я вже заплатила десь 7000,і хай гуляють.Скажу їм хай пісьма в адміністрацію презедента аідправлять,попросять щоб він за мене заплатив:lol:
Irish@, мне такое вчера вечером прислали!(Просрочка 9 дней)
)

Зверніться до romashkovich . Він має позитивний досвід списання боргу, в тому числі і %. І все це безкоштовно.
В мене всеодно на даний час нема чим платить,то хоч акція хоч без акції грошей нема

Зверніться до romashkovich . Він має позитивний досвід списання боргу, в тому числі і %. І все це безкоштовно.
В мене всеодно на даний час нема чим платить,то хоч акція хоч без акції грошей нема

А мне вот такое прислали

Вкладення

• IMG_6721.webp
    IMG_6721.webp
    64 Кб · Перегляди: 124
  • IMG_6722.webp
    IMG_6722.webp
    52.9 Кб · Перегляди: 128
Ось,написала.....

Вкладення

• Screenshot_2019-02-16-07-35-13.webp
    Screenshot_2019-02-16-07-35-13.webp
    54.1 Кб · Перегляди: 161
  • Screenshot_2019-02-16-07-40-33.webp
    Screenshot_2019-02-16-07-40-33.webp
    37.2 Кб · Перегляди: 101
Хоть кто-то заплатил им после предложения? Разводят или нет?

Сегодня первый день просрочки в быстро займ. Позвонил сам что бы объяснить ситуацию и узнать что да как. Какая тетка сразу нахамила и сказала искать деньги для погашения и бросила трубку. Сейчас пришло смс с номера 0931703974 с текстом что у меня осталось 3 часа для добровольной оплаты долга, контроль счета в 12.00 и что нужно иметь чек при себе. И подпись-быстрозайм. Что делать???? Денег нет, будкт где то 25 числа.

Сегодня первый день просрочки в быстро займ. Позвонил сам что бы объяснить ситуацию и узнать что да как. Какая тетка сразу нахамила и сказала искать деньги для погашения и бросила трубку. Сейчас пришло смс с номера 0931703974 с текстом что у меня осталось 3 часа для добровольной оплаты долга, контроль счета в 12.00 и что нужно иметь чек при себе. И подпись-быстрозайм. Что делать???? Денег нет, будкт где то 25 числа.
Ну все ждите выездную группу.

Это с первого дня просрочки-выезная группа или просто пугают?
Да с первого дня Каллонасосная выезная группа!
Никто к Вам не приедит, ко мне за 2 месяца никто не доехал.
Я понимаю, что Вы новичек на форуме, тут таких вопросов много, для начала рекомендую просто почитать форум, а потом задавать вопросы!

Да с первого дня Каллонасосная выезная группа!
Никто к Вам не приедит, ко мне за 2 месяца никто не доехал.
Я понимаю, что Вы новичек на форуме, тут таких вопросов много, для начала рекомендую просто почитать форум, а потом задавать вопросы!
Да тут столько понаписано что и не знаю что читать.

Назад
Угорі