Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
И мне не прислали, не хотят нас поздравить!а мне не прислали(( обидно
Привет. Есть тема в ЛС.Да всем сегодня походу быстрозайм акции прислал) Они закроют кредит, но где взять то деньги на его закрытие.. Мне на почту пришло прям красивое письмо, я аж даже захотел им отдать, но нет ничего в кармане
Я уже два раза написала, ещё недельку подожду и третий разок напишу!я на них 3 раза писал.
Годувала почті рік,а потім так як і у всіх,нема все повіддавала і півроку не плачу і не відповідаю на звінки,то тільки написала їм ,що нема грошей оплатить ,то він написав ,продаєм "прима" кажу продавай від твоїх залякувань всеодно гроші ніде не з'являться,з 6400 насчитали,cyku,65000Evelina, Вы наверно им пролонгациями уже пару раз оплатили все...
Я,поміняла картки,батькам та сестрі,звонили в сельсовет,казали слідчий,ніхто з нас не зреагував не погодували ми їх, потім знов звонили в сільсовет знов нуль реакції,заткнулись аж до сьогодні,прислали лист на ел.пEvelina, а родственников нашли за полгода?
Ну да ,а як несхотіла заплатить по акції,то ми продамо"примі"Evelina, неслабо рахуютьв 10 раз більше.... Ви вже за рік їм переплатили пару разів... Того й типу акція для Вас...
Ну да ,як несхотіла платить по акцїї то продамо примі весь долг в 65000Evelina, неслабо рахуютьв 10 раз більше.... Ви вже за рік їм переплатили пару разів... Того й типу акція для Вас...