Биография. Дневник медицинского расследования и история личной, семейной и социальной жизни № 2.

• Автор теми Автор теми Оксана 9763.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 754

Оксана 9763.

Форумчанин
Дописи
24
Реакції
0
Бали
1
Оксана 9763. не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Продовження теми № 1 і відновлення пошкодженого щоденника.

Останнє редагування:
Паливода Ксения Александровна (Сташко Оксана Александровна).
01. Дата рождения: 06.02. 1992 (21.03. 1993). 02. Время рождения: 11:00. 03. Место рождения: Днепропетровск\Днепр, Украина.

Останнє редагування:
Паливода Ксения Александровна (Сташко Оксана Александровна).
01. Дата рождения: 06.02. 1992 (21.03. 1993). 02. Время рождения: 11:00. 03. Место рождения: Днепропетровск\Днепр, Украина.
Оксана 9763., Ви нам все звідси 👇 будете копіювати?

1728752182914.webp

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
[POSTS=3000]Люди бувають різні звичайно. Але якби це хоч якось стосувалось форуму... тут просто аби копірайт вкласти.[/POSTS]
Ні, заспокойтеся будь ласка.
Оксана а з чого ви взяли що я не спокійний?
Мене цікавить ціль вашої реєстрації на форумі про кредити.
І незрозумілі теми ваші.

Все буде законно. Нікому не буде шкоди.
Вас вище модератор запитав до чого це все?

Спитаю і я ще раз : до чого ваші теми ці?
Ви хочете щось нам розповісти то зробіть це.

Зараз в мене особисто складається враження що я слухаю розмову людини з кімнати з резиновими стінами.

Ви або відповідайте якщо вас запитують або ваше перебування на форумі мабуть буде закінчено.

На данный момент особисто моя мета - змінити стосунки з Приватбанком. Стати більш грамотною фінансово і самостійною.

На данный момент особисто моя мета - змінити стосунки з Приватбанком. Стати більш грамотною фінансово і самостійною.
Копірайт з специфічного форуму і друга тема з релігійним змістом в цьому як має допомогти?

На жаль, на даний момент не вирішено остаточно питання про мову спілкування. Перепрошую за помилки. Кредитів на даний момент не маю, маю банківську картку.

На жаль, на даний момент не вирішено остаточно питання про мову спілкування. Перепрошую за помилки. Кредитів на даний момент не маю, маю банківську картку.
А що Ви хочете змінити з Приватбанком?

Назад
Угорі