Было ли у кого-то такое от Милоан?

• Автор теми Автор теми Babusa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 1K

Babusa

Форумчанин
Дописи
88
Реакції
37
Бали
878
Babusa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прислали смс,что передали заявление в Шевченковское ГУНП о возврате долга.Я вообще живу далеко отКиева и при чем здесь полиция?м

Прислали смс,что передали заявление в Шевченковское ГУНП о возврате долга.Я вообще живу далеко отКиева и при чем здесь полиция?м
ни один раз видела подобное на форуме.у них смс стандартные рассылка. меняеться только имя и сумма!Не переживайте и не принимайте близко их пугалки!И помните главное !Не погашение кредита не является уголовным преступлением!Это гражданско правовые отношения!

Там вже в Шевченківському відділі роботи вистачить на багато років з нами))) Але головне, що ви повинні знати, неповернення кредиту не є кримінальним правопорушенням, тому спіть спокійно.

Это простая пугалка, мне тоже такое от них приходило

ни один раз видела подобное на форуме.у них смс стандартные рассылка. меняеться только имя и сумма!Не переживайте и не принимайте близко их пугалки!И помните главное !Не погашение кредита не является уголовным преступлением!Это гражданско правовые отношения!
У
Это простая пугалка, мне тоже такое от них приходило
Мене така приходила недавно, тільки до Миколаївського.

Прийшло смс: Завтра буде здійснено візит регіональних представників Департаменту стягнення заборгованості по місцю вашої реєстрації. Можуть таке зробити?

Прийшло смс: Завтра буде здійснено візит регіональних представників Департаменту стягнення заборгованості по місцю вашої реєстрації. Можуть таке зробити?
мне такое приходило.уже как две недели жду их.

Мне сегодня точно такое же смс пришло. Просрочка 43 дня, насчитали уже 23000 грн, тело 9900 грн. Сегодня как-то активизировались, до этого была тишина, а сегодня много звонков в основном робот звонит

Було таке. То всім приходить Шевченківське відділення. Мені от у Львові таке прийшло

B878ECF3-4124-4F41-AD69-6F3F5DAD0C26.webp
Мені сьогодні таке від них прийшло. Кому продали?? Таємниця ...:)

Назад
Угорі