- Дописи
- 15598
- Реакції
- 35920
- Бали
- 7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
З січня місяця цього рокуСкільки часу в апеляційному?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
З січня місяця цього рокуСкільки часу в апеляційному?
Озолотяться наші юристи з такою прогресивною кількістю виконавчих написів,що сиплеться на всіх останнім часом?Не стикався з такою інформацією ... це більш юридична площина ... Можливо наші юристи щось прокоментують з цього приводу...
Ви апеляцію подавали? У вас перший суд в Солом'янському суді був?З січня місяця цього року
Именно Милоан
Горай и Климе
Теже самые у меня!Именно Милоан
Горай и Клименко
Соломку програли. Ми подали в Київській апеляційний судВи апеляцію подавали? У вас перший суд в Солом'янському суді був?
уже писал, не однокртано))Не стикався з такою інформацією ... це більш юридична площина ... Можливо наші юристи щось прокоментують з цього приводу...
Даремно ви так. Не так і ,,дорого'' вони беруть за свою роботу. + Можна розбити на частини.Озолотяться наші юристи з такою прогресивною кількістю виконавчих написів,що сиплеться на всіх останнім часом?
я изменю твой пост!низя шоб враги видели!уже писал, не однокртано))
что некоторые суды, в своих решениях по сносу ИНН,
уже писал, не однокртано))
что некоторые суды, в своих решениях по сносу ИНН,
Хто на шо вчився))Озолотяться наші юристи з такою прогресивною кількістю виконавчих написів,що сиплеться на всіх останнім часом?
Я лучше юристу деньги отдам за его работу. Но только не этим твapям. У юристов работа тоже тяжёлая.Озолотяться наші юристи з такою прогресивною кількістю виконавчих написів,що сиплеться на всіх останнім часом?
Я лучше юристу деньги отдам за его работу. Но только не этим твapям. У юристов работа тоже тяжёлая.
ОффтопНекоторые от такого стресса, вынуждены снимать его страусиными стейками ))
Оффтопой все))) раз в жизни поел мяса, так вспоминать будут до конца дней))
Та акцент власне був не на цінах,а на обсягу роботи))))Тобто ,багато написів нам ці шараги роблять,які треба буде зносити.Я не маю нічого проти ціни адекватні)Даремно ви так. Не так і ,,дорого'' вони беруть за свою роботу. + Можна розбити на частини.
Ага?ОффтопЯ по-моему на сегодня норму сдал, но выдам авансом на завтра : "юристы бесят"))
Хто на шо вчився))
Мы брать, они отбиваться))
Мне юристы предлагали снос инн за 6к+10% от суммы. Так что братцы-юристы на форуме вполне адекватно себя ведут...Я лучше юристу деньги отдам за его работу. Но только не этим твapям. У юристов работа тоже тяжёлая.
а мне вот другое интересно к примеру оплатил услуги юрита, ИНН снесли а они повторно подали и что по второму кругу услуги юриста необходимо оплачивать?