Буває, щоб знову робили напис?

Не стикався з такою інформацією ... це більш юридична площина ... Можливо наші юристи щось прокоментують з цього приводу...
Озолотяться наші юристи з такою прогресивною кількістю виконавчих написів,що сиплеться на всіх останнім часом?

Не стикався з такою інформацією ... це більш юридична площина ... Можливо наші юристи щось прокоментують з цього приводу...
уже писал, не однокртано))
что некоторые суды, в своих решениях по сносу ИНН,

Останнє редагування модератором:
Озолотяться наші юристи з такою прогресивною кількістю виконавчих написів,що сиплеться на всіх останнім часом?
Даремно ви так. Не так і ,,дорого'' вони беруть за свою роботу. + Можна розбити на частини.

уже писал, не однокртано))
что некоторые суды, в своих решениях по сносу ИНН,
Оффтоп
Я по-моему на сегодня норму сдал, но выдам авансом на завтра : "юристы бесят"))

Хто на шо вчився))
Мы брать, они отбиваться))

Сподіваюсь, що дату суда хоч на кінець травня, чи на літо призначать... В мене й так проблем море, сесія скоро, кінець учбового року, я вчитель і В мене випускний клас. Працюю за контрактом, на літо я безробітна, то хоч не будуть списувати з зп

Я лучше юристу деньги отдам за его работу. Но только не этим твapям. У юристов работа тоже тяжёлая.

Мені ще таке цікаво, невже в Монетки все так чисто по документах? На все є ліцензії?

Я лучше юристу деньги отдам за его работу. Но только не этим твapям. У юристов работа тоже тяжёлая.
Оффтоп
Некоторые от такого стресса, вынуждены снимать его страусиными стейками ))

Даремно ви так. Не так і ,,дорого'' вони беруть за свою роботу. + Можна розбити на частини.
Та акцент власне був не на цінах,а на обсягу роботи))))Тобто ,багато написів нам ці шараги роблять,які треба буде зносити.Я не маю нічого проти ціни адекватні)
Оффтоп
Я по-моему на сегодня норму сдал, но выдам авансом на завтра : "юристы бесят"))

Хто на шо вчився))
Мы брать, они отбиваться))
Ага?

Мне юристы предлагали снос инн за 6к+10% от суммы. Так что братцы-юристы на форуме вполне адекватно себя ведут...

а мне вот другое интересно к примеру оплатил услуги юрита, ИНН снесли а они повторно подали и что по второму кругу услуги юриста необходимо оплачивать?

а мне вот другое интересно к примеру оплатил услуги юрита, ИНН снесли а они повторно подали и что по второму кругу услуги юриста необходимо оплачивать?
:rolleyes:кто же знает как вы договоритесь с юристом своим?)))

вот интересно, снесли один раз затем второй, они так могут до бесконечности открывать ИНН?

Назад
Угорі