Буває, щоб знову робили напис?

Ivanka

Форумчанин
Дописи
304
Реакції
127
Бали
2625
Ivanka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Питання до тих хто зносив виконавчий напис нотаріуса.Чи багато є випадків коли після зносу знову робили напис по цій самій справі.Або подавали апеляцію чи в суд? Цікавить як ведуть себе мфо чи колекторські компанії потім.

у меня компания не дожидаясь решения суда продала другой шараге

Чи багато є випадків коли після зносу знову робили напис по цій самій справі.Або подавали апеляцію чи в суд?
На рахунок багато ( систематично ) не впевнений, а от що бували випадки, коли після знесення ВНН шарага йшла зі стягненням в суд, неодноразово
попадалось на форумі.

На рахунок багато ( систематично ) не впевнений, а от що бували випадки, коли після знесення ВНН шарага йшла зі стягненням в суд, неодноразово
попадалось на форумі.
Натикалась на форумі на інфу,що якщо зносити напис ,тим самим признається наявність договору.Тобто це на руку мфо в суді.

Натикалась на форумі на інфу,що якщо зносити напис ,тим самим признається наявність договору.Тобто це на руку мфо в суді.
Не стикався з такою інформацією ... це більш юридична площина ... Можливо наші юристи щось прокоментують з цього приводу...

В мене був суд з Мілоан по знесенню ВП, я виграла, їх суд зобов'язав виплатити мені 8600 грн, я зраділа, чекала поки рішення вступить у силу, а сьогодні побачила, що вони подали апеляцію. Вони ще й з зп встигли 1500 грн отримати. Може ще хтось з ними судився, поділіться досвідом.

В мене був суд з Мілоан по знесенню ВП, я виграла, їх суд зобов'язав виплатити мені 8600 грн, я зраділа, чекала поки рішення вступить у силу, а сьогодні побачила, що вони подали апеляцію. Вони ще й з зп встигли 1500 грн отримати. Може ще хтось з ними судився, поділіться досвідом.
У вас именно милоан или каллы другой компании?

А ще Монетка, ВП знесла, вони подали в суд на стягнення заборгованості

Ясно. У меня их кредит капитал купил, тоже сделали надпись, но мы выиграли и аппеляции не было, все прошло успешно
Вам вони теж мали б повернути всі судові витрати? Я думаю, що саме це їх так роздраконило.

Назад
Угорі