SunCredit будуть ще пропозиції закрити за тіло??

• Автор теми Автор теми SadSmile
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 654

SadSmile

Читач
Дописи
9
Реакції
11
Бали
128
SadSmile не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім добрий день, сьогодні санкредіт запропонував закрить за тіло, через місяць просрочки. Хто знає чи будуть пропонувати пізніше, бо вже домовився про закриття двох других

Всім добрий день, сьогодні санкредіт запропонував закрить за тіло, через місяць просрочки. Хто знає чи будуть пропонувати пізніше, бо вже домовився про закриття двох других
Ще з місяць точно маєте час. Я не встиг. Продали Кредит капіталу. З ними домовився за тіло частинами.

О, мені теж за тіло пропонують. Менше місяця. Не розраховувала що так швидко буде така пропозиція..

Написали сьогодні, що потребують допомоги в мене, щоб мене знайти 🤣
Мені теж.))) Я аж не повірила, думала, може, на мій інший номер, але ж ні, на той номер, через який я авторизувалась.

Будуть і не раз, у мене за три місяці прострочення багато разів просять тіло, потім продали Стар файненс груп, ті тоже просять тіло, зараз знову комусь збираються продавати

Предложение за тело сегодня поступило на вайбер оплатить до 18:00,но денег нет что делать могут ещё предложить?

Могут ещё предложить?

Я просто сегодня только битов отбитых закрыла,а ещё и е гроши и крипси надо в первую очередь, а потом уже санкредит планирую ,но тоже где-то через месяц они сейчас все просят тело ,а где взять сколько денег сразу по етому спросила могут ещё предложить тело.

Я просто сегодня только битов отбитых закрыла,а ещё и е гроши и крипси надо в первую очередь, а потом уже санкредит планирую ,но тоже где-то через месяц они сейчас все просят тело ,а где взять сколько денег сразу по етому спросила могут ещё предложить тело.
Крипси тоже исполняют?

Будуть і не раз, у мене за три місяці прострочення багато разів просять тіло, потім продали Стар файненс груп, ті тоже просять тіло, зараз знову комусь збираються продавати
Так старфайненсгруп це і є їх контора, як вони могли продати? 😁
Знати би, скільки місяців можна у них в просрочці бути..якби рік, було б круто!😆

Останнє редагування модератором:
Назад
Угорі