Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ще з місяць точно маєте час. Я не встиг. Продали Кредит капіталу. З ними домовився за тіло частинами.Всім добрий день, сьогодні санкредіт запропонував закрить за тіло, через місяць просрочки. Хто знає чи будуть пропонувати пізніше, бо вже домовився про закриття двох других
Мені теж.))) Я аж не повірила, думала, може, на мій інший номер, але ж ні, на той номер, через який я авторизувалась.Написали сьогодні, що потребують допомоги в мене, щоб мене знайти![]()
Скажемо, що нікого не знайшлиМені теж.))) Я аж не повірила, думала, може, на мій інший номер, але ж ні, на той номер, через який я авторизувалась.
Будуть і не раз, у мене за три місяці прострочення багато разів просять тіло, потім продали Стар файненс груп, ті тоже просять тіло, зараз знову комусь збираються продаватиВсім добрий день, сьогодні санкредіт запропонував закрить за тіло, через місяць просрочки. Хто знає чи будуть пропонувати пізніше, бо вже домовився про закриття двох других
Можуть. Мені пропонували протягом 2х тижнівПредложение за тело сегодня поступило на вайбер оплатить до 18:00,но денег нет что делать могут ещё предложить?
Могут ещё предложить?
Могут ещё предложить?
Крипси тоже исполняют?Я просто сегодня только битов отбитых закрыла,а ещё и е гроши и крипси надо в первую очередь, а потом уже санкредит планирую ,но тоже где-то через месяц они сейчас все просят тело ,а где взять сколько денег сразу по етому спросила могут ещё предложить тело.
Так це ж краще))З ними домовився за тіло частинами.
Так старфайненсгруп це і є їх контора, як вони могли продати?Будуть і не раз, у мене за три місяці прострочення багато разів просять тіло, потім продали Стар файненс груп, ті тоже просять тіло, зараз знову комусь збираються продавати