брав кредит через програму на телефоні, справді вони телефону книгу копіюють?

• Автор теми Автор теми Voda4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Voda4ka

Форумчанин
Дописи
264
Реакції
88
Бали
5125
Voda4ka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день таке питання брав кредит через програму на телефоні справді вони телефону книгу копіюють

І історію дзвінків ...

Да, правда

І історію дзвінків ...
Если ты с иронией ответил то зря, если действительно через программу то можно много чего с телефона вытянуть через прогу, смотря какие разрешения юзер дал программе.

Я попав
Post automatically merged:

Що повністю всі звінки копіюють
На рахунок повністю всі,не знаю,але запевняю ,що в більшості випадків навіть місцезнаходження запам'ятовують,з моменту дозволу додатку бачити місцезнаходження,коли воно включене

бл що робити вони мої всі звінки номера скопіювали і що тепер будуть 110 людям звонить
Post automatically merged:

Я
На рахунок повністю всі,не знаю,але запевняю ,що в більшості випадків навіть місцезнаходження запам'ятовують,з моменту дозволу додатку бачити місцезнаходження,коли воно включене
Я через 3 проги брав

Добрий день таке питання брав кредит через програму на телефоні справді вони телефону книгу копіюють

В телефоні в розділі «налаштування» - мої додатки оберіть цей додаток, в інформації про додаток — розділ Дозволи. Якщо в дозволах є Контакти, то вони є не тільки у вас.

[censure] що робити вони мої всі звінки номера скопіювали і що тепер будуть 110 людям звонить
Удаляйте приложение побыстрее. В отношении истории звонков сомневаюсь, но телефонную книгу и местоположение наверняка копирует приложение.

Удаляйте приложение побыстрее. В отношении истории звонков сомневаюсь, но телефонную книгу и местоположение наверняка копирует приложение.
Бла что делать если там 110 номерів є

Voda4ka, Видаліть програму і спробуйте встановити ще раз - побачите до чого вона отримує доступ.

• Подобається
Реакції: LeTa
а если брал через телеграмм-бота микрокеш?...там я ничего не давал ему)

А я **** как можно не читать к чему ты даёшь доступ при скачивании приложения. Ладно "договора" мало кто читает, там действительно много сложной инфы. Но список доступа уж можно просмотреть мельком ??‍♀️??‍♀️??‍♀️

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі