Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я попавІ історію дзвінків ...
Що повністю всі звінки копіюютьДа, правда
Если ты с иронией ответил то зря, если действительно через программу то можно много чего с телефона вытянуть через прогу, смотря какие разрешения юзер дал программе.І історію дзвінків ...
На рахунок повністю всі,не знаю,але запевняю ,що в більшості випадків навіть місцезнаходження запам'ятовують,з моменту дозволу додатку бачити місцезнаходження,коли воно включенеЯ попав
Post automatically merged:
Що повністю всі звінки копіюють
Я через 3 проги бравНа рахунок повністю всі,не знаю,але запевняю ,що в більшості випадків навіть місцезнаходження запам'ятовують,з моменту дозволу додатку бачити місцезнаходження,коли воно включене
Добрий день таке питання брав кредит через програму на телефоні справді вони телефону книгу копіюють
Удаляйте приложение побыстрее. В отношении истории звонков сомневаюсь, но телефонную книгу и местоположение наверняка копирует приложение.[censure] що робити вони мої всі звінки номера скопіювали і що тепер будуть 110 людям звонить
Бла что делать если там 110 номерів єУдаляйте приложение побыстрее. В отношении истории звонков сомневаюсь, но телефонную книгу и местоположение наверняка копирует приложение.
Так. Причому навіть до фото можуть доступ мати.справді вони телефону книгу копіюють
Я ****Так. Причому навіть до фото можуть доступ мати.
Таке питання а в загалі чув про таккк що копіюють контактиВопрос на 3 грн. одной купюрой...
Это давно всем известно. Когда устанавливается на телефон приложение, Вы сами даете ему доступ к контактам.Таке питання а в загалі чув про таккк що копіюють контакти
А з якого дня вони починають звонить контактним особама если брал через телеграмм-бота микрокеш?...там я ничего не давал ему)
А я **** как можно не читать к чему ты даёшь доступ при скачивании приложения. Ладно "договора" мало кто читает, там действительно много сложной инфы. Но список доступа уж можно просмотреть мельком ??Я ****