Бой с Дорошкевич

• Автор теми Автор теми Ludasik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 89
  • Перегляди Перегляди 6K

Ludasik

Форумчанин
Дописи
172
Реакції
124
Бали
3625
Ludasik не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ура!!! Дорошкевич судя по всему вышла с отпуска и сегодня удалила меня с реестра и разблокировала счета. Списать с карты ничего не успела. Три месяца я варилась в этом котле, не могу поверить что все позади)))
Слышала она любитель в кассацию подавать, ну посмотрим...

Ставлю 50$ против Дорошкевич)

Она уже сменила амплуа. Теперь она любит своим рылом лобзать пи$юна, похрюкивая и причмокивая. :sarcastic: :sarcastic:

Ура!!! Дорошкевич судя по всему вышла с отпуска и сегодня удалила меня с реестра и разблокировала счета. Списать с карты ничего не успела. Три месяца я варилась в этом котле, не могу поверить что все позади)))
Мої вітання.Ви молодець.

подать не значит открыть производство))
поздравляю))

Вы ей лично писали что бы разблокировала, или сама ?

на роботу приходить пісьмо чи тільки в банки про блокіровку рахунків

на роботу приходить пісьмо чи тільки в банки про блокіровку рахунків
Все залежить, від того,які постанови винесла вона. Якщо оф.робота, приблизно через місяць відправляє постанову про утримання 20%.

Все залежить, від того,які постанови винесла вона. Якщо оф.робота, приблизно через місяць відправляє постанову про утримання 20%.
офіційна
Screenshot_2020-09-24-12-46-04.webp

мені сьогодні таке прийшло що ждати
в реестрі судових рішень такого не знайшла

офіційна
Screenshot_2020-09-24-12-46-04.jpeg

мені сьогодні таке прийшло що ждати
Ждіть завтра, а завтра п'ятниця, а потім вихідні, чудові теплі осінні дні)) насолоджуйтесь ?
А з приводу цієї смс - можете спати спокійно)) про суд по смс не повідомляють, а приходять документи замовним листом, під підпис про отримання!
Дорошкевич зараз в тренді?, всі нею лякають, неначе пугалом??

Назад
Угорі