CreditKasa Борги з кредит касою

• Автор теми Автор теми Тетяна21
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 544

Тетяна21

Форумчанин
Дописи
30
Реакції
6
Бали
283
Тетяна21 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В мене проблема з кредиткасою.
Не знаю як оплатити.Коли вони починають двонити знайомим.Сьогодні дзвонили з адвокатського об'єднання стимул
що буде далі не знаю.

До всіх чи тільки до мене?
І до вас, і до оточення. Тут або платити всі їх забаганки, або ні. Якщо немає чим платити, то ніяк не вплинете на дзвінки. Ну а цей "юридичний стимул", це по суті, їх сусідній кабінет.

До мене теж телефонують , просять у знайомих і у рідних уточнити данні . Загалом не ведіться , тут нічого зробити не можна просто терпіти! У мене в них просрочка вже місяць , думаю докрутять до 80 - 90к+ та подадуть в суд . Але суд то не страшно , я собі підвів підрахунок то якщо з зарплатою в 15000 почати на регулярній основі їм платити , це при умові що жити самому та більшість із цих коштів віддавати їм то в суммі вийде навіть більше чим вони в теорії зможуть стягнути через суд . Чисто економічно вигідніше зачекати від них якихось пільгових умов ( вони на них не йдуть але раз в рік і палка стріляє , можливо саме вам пощастить потратити на це і закрити за тіло) або ж суд а якому буде фіксована сума а при толковому захисті та адекватному судді ще й скосити відсотки !

А юридичний стимул , то просто сміх :3
Ну який адвокат при наявності бази данних буде звонити до боржника та щось уточнювати . 100% їх підсоси , просто там мені здається весь підрозділ зав'язаний на позовах до суду на боржників . А вам порекомендую на регулярній основі раз в неділю моніторити реєстр справ призначених до розгляду, по вашим ініціалам . Як показує практика КК може подати до суду як через місяць , так і через пів року. Будьте готові , та держіть якусь певну заготовлену сумму на юриста ! В мене теж ситуація та не одна МФО , вже деякі закрив за тіло але на всяк випадок гроші на юридичну допомогу потрібно мати. Не бійтесь їх та будьте готові , все у вас буде добре)
Та не потрібно нічого терпіти взагалі.
Просто ігнорити. І жити своїм життям. А далі вже від бажання і можливостей. І потреб.
Та я маю на увазі що деякі люди краще переносять це та без зайвих нервів їх ігнорять , а інші ні . Від людини залежить.

Назад
Угорі