Борги в мфо. Дзвонять всім підряд та вимагають гроші

• Автор теми Автор теми Даринка a gift
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 3K
Та такі є в мене емоції про цих мфо шарах аж зашкалює.
Повірте,ваші емоції нічого не змінять.Тільки підірвете здоров'я.
У мене 18 МФО))
Як бачите,жива здорова,не в тюрмі)))
Були написи,які знесено.В суд ще ніхто не дійшов))Але і там вони отримають дирку від бублика))
Так що нема чого трястись і нервувати.

Та такі є в мене емоції про цих мфо шарах аж зашкалює.
Там вище Вам написали про кількість чмошників. Додам,що у мене їх більше. Написи,суди і всі інші радощі життя. І що? Абсолютно нічого. Живу як жив. Періодично радію життю,але то все не пов'язане з голосами в трубці.
Оффтоп
то тимчасово

Там вище Вам написали про кількість чмошників. Додам,що у мене їх більше. Написи,суди і всі інші радощі життя. І що? Абсолютно нічого. Живу як жив. Періодично радію життю,але то все не пов'язане з голосами в трубці.

Оффтоп
то тимчасово
??:beee:

Оффтоп
то тимчасово
Ви праві на 100%
Повірте,ваші емоції нічого не змінять.Тільки підірвете здоров'я.
У мене 18 МФО))
Були написи,які знесено.В суд ще ніхто не дійшов))Але і там вони отримають дирку від бублика))
Так що нема чого трястись і нервувати.
Буду так робити і читати всі ваші дописи дякую

Аж 12? У мене було 28.60К? Було в районі 300К. Вже точно не пам'ятаю. Порівняння для того щоб Ви зрозуміли всю глибину наших глибин. Не все так погано як здається
Було,значить вже немає?Як довго закривали?

Бананокредит, кредит каса, авіра, меломан, кредит7,бізнес позика,аванс кредит, монетка,тенго,додам,зе кредит.це капець я даже не знаю як я їх набралася брала щоб перекрити інший і так далі.

І як ви виходите з цеї ситуації
Бананокредит, кредит каса, авіра, меломан, кредит7,бізнес позика,аванс кредит, монетка,тенго,додам,зе кредит.це капець я даже не знаю як я їх набралася брала щоб перекрити інший і так далі.

І як ви виходите з цеї ситуації
Звонить не будут только "Це капець". Остальные будут наяривать. Прогресс какой-то, все идет, все развивается. Кроме КК и Авира других не знаю...А у меня количество поболе:hunter:

Назад
Угорі