Борги в мфо. Дзвонять всім підряд та вимагають гроші

• Автор теми Автор теми Даринка a gift
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 3K
Дописи
10
Реакції
1
Бали
3
Даринка a gift не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня хочу розповісти про свої МФО це просто капець якийсь набралася цих шарах аж 12 МФО третій тиждень просрочки дзвонять усім не знаю що з цим робити де взяти гроші щоб закрити їх сума по тілу була десь 60 к а зараз з процентами більше ніж 100 к це капець якийсь. Три неділі дзвонили дуже наполегливо а зараз третій день тішина дивно дуже.На який день просрочки ці шарахи придланають за тіло.

Доброго дня хочу розповісти про свої МФО це просто капець якийсь набралася цих шарах аж 12 МФО третій тиждень просрочки дзвонять усім не знаю що з цим робити де взяти гроші щоб закрити їх сума по тілу була десь 60 к а зараз з процентами більше ніж 100 к це капець якийсь. Три неділі дзвонили дуже наполегливо а зараз третій день тішина дивно дуже.На який день просрочки ці шарахи придланають за тіло.
Чекайте, дуже мало минуло часу, на ранніх просрочках тіло не запропонують

Які у вас?

Аж 12? У мене було 28.60К? Було в районі 300К. Вже точно не пам'ятаю. Порівняння для того щоб Ви зрозуміли всю глибину наших глибин. Не все так погано як здається

Бананокредит, кредит каса, авіра, меломан, кредит7,бізнес позика,аванс кредит, монетка,тенго,додам,зе кредит.це капець я даже не знаю як я їх набралася брала щоб перекрити інший і так далі.
Аж 12? У мене було 28.60К? Було в районі 300К. Вже точно не пам'ятаю. Порівняння для того щоб Ви зрозуміли всю глибину наших глибин. Не все так погано як здається
І як ви виходите з цеї ситуації

Бананокредит, кредит каса, авіра, меломан, кредит7,бізнес позика,аванс кредит, монетка,тенго,додам,зе кредит.це капець я даже не знаю як я їх набралася брала щоб перекрити інший і так далі.

Це мало ще добре що не пішли далі

Буду чекати але так боюся їх
Це мало ще добре що не пішли далі
Та вже не має грошей на ті пролонгації і брати теж більше не хочу
А скільки треба часу щоб вони закрили за тіло бо я скоро посивію

Почти 2 года просрочки, смена сим карты, сейчас монетка озверела звонит всем соседям

Почти 2 года просрочки, смена сим карты, сейчас монетка озверела звонит всем соседям
Капець в мене в монетка 5к а хотять вже 15 к за три неділі просрочки
Якби я раніше мала цей сайт то може такого не було і не робила ті пролонгації я тут вже другий тиждень і скільки всього начиталася що тепер жалію що робила без кінечні пролонгації.

Останнє редагування:
Капець в мене в монетка 5к а хотять вже 15 к за три неділі просрочки

Якби я раніше мала цей сайт то може такого не було і не робила ті пролонгації я тут вже другий тиждень і скільки всього начиталася що тепер жалію що робила без кінечні пролонгації.
В мене монетка борг 5 к хочуть 18,5 після 1,9 роки просрочки. Якби я спочатку потрапила на цей сайт, не платила би їм купу грошей. Дуже велка пітримка від людей з такими самими проблемами, загальний досвід, юридична допомога.

Меломан? Может Милоан? Ну они на 50й день тело предлагают. Тенго аналогично. Кредит Касса говорят что сейчас через какое то время идет на уступки. У вас два придурошных это Бизнес позика и Монетка. Эти могут и в суд подать. На уступки не идут. Зе и Банана это одна и таже контора со временем тело предложат. Правда перед этим мозг вынесут. Кредит 7 тоже тело предлагает. Остальных не знаю.

Меломан? Может Милоан? Ну они на 50й день тело предлагают. Тенго аналогично. Кредит Касса говорят что сейчас через какое то время идет на уступки. У вас два придурошных это Бизнес позика и Монетка. Эти могут и в суд подать. На уступки не идут. Зе и Банана это одна и таже контора со временем тело предложат. Правда перед этим мозг вынесут. Кредит 7 тоже тело предлагает. Остальных не знаю.
Буду надіятися що придложать усі шараки на тіло.

Касса не йде на уступки, ніяких смс і пропозицій від них.

Не посивієте. І боятися нікого не варто
Дякую
Я читала дописи що вони можуть піти на уступки як пишуть треба чекати

Доброго дня хочу розповісти про свої МФО це просто капець якийсь набралася цих шарах аж 12 МФО третій тиждень просрочки дзвонять усім не знаю що з цим робити де взяти гроші щоб закрити їх сума по тілу була десь 60 к а зараз з процентами більше ніж 100 к це капець якийсь. Три неділі дзвонили дуже наполегливо а зараз третій день тішина дивно дуже.На який  день просрочки ці шарахи придланають за тіло.
Ви напевно хотіли сказати місяць,а той рік))
Є такі що і не пропонують))
Ви прочитайте розділи,по МФО,які маєте.У вас буде певна картинка)))

Ви напевно хотіли сказати місяць,а той рік))
Є такі що і не пропонують))
[POSTS=1000]Сама доброта[/POSTS]
Буду чекати але так боюся їх

Та вже не має грошей на ті пролонгації і брати теж більше не хочу

А скільки треба часу щоб вони закрили за тіло бо я скоро посивію
Перестаньте трястись. До Ваших повідомлень місцями перекладач потрібен

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***

Перестаньте трястись. До Ваших повідомлень місцями перекладач потрібен
Я думала що тут група підтримки. А якщо я десь написала не чайно з помилками то вже не треба вчіплятися що треба перекладача і десь усі ми пишемо з помилками я думаю що немає нічого тут критичного.

Я думала що тут група підтримки. А якщо я десь написала не чайно з помилками то вже не треба вчіплятися що треба перекладача і десь усі ми пишемо з помилками я думаю що немає нічого тут критичного.
Це не про граматику,а про Ваш емоційний стан.

Назад
Угорі