Щоденник Борги....стан лайно

• Автор теми Автор теми Китнис)
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 460
  • Перегляди Перегляди 12K
я к тому что может они подумают что официально работаю и проще в суд сразу подавать(((
Та ні, ну що вони отримають через суд? 20% від вашої зп? Суд може відмовити в позові це раз, а 2 це те що суд розтягнеться в часі і витрати на правову допомогу. Суд для них не вигідний.

интерессно в суде учитываються пролонгации которые были уже оплачены?

Та ні, ну що вони отримають через суд? 20% від вашої зп? Суд може відмовити в позові це раз, а 2 це те що суд розтягнеться в часі і витрати на правову допомогу. Суд для них не вигідний.
Суд це вже ж крайня міра? Вірно?

интерессно в суде учитываються пролонгации которые были уже оплачены?
То мабуть краще на сторінці юристів запитати. А ви от любите всі найгірші варіанти в голові в своїй прокрутити і сидіти в такому психологічному стані щоб аж руки трусилися? А нащо так знущатися з себе?

А продають і потім суд ? Ті кому продають же частіше в суд ходять
ІНколи суд а інколи ні. Все залежить від ситуації. На форумі багато історій коли борги продавали по декілька разів і ніхто в суд не звертався.

І? Чи ви просто поділились )

Навіщо ви з ними спілкуєтесь,зразу щоб домовитись ?
Просто поделилась,кто с ними сталкивался сразу начинают звонить окружению?

Короче еду к маме со своим чудо списком и Сумами космос....опять накрыло....

Короче еду к маме со своим чудо списком и Сумами космос....опять накрыло....
Мене так кожного ранку накриває. Бо знову телефон червоніє від «пропозицій»

З ними не потрібно спілкуватись,поки не буде пропозицій, які вас влаштують. Тіло,або тіло і трошки зверху,якщо геть вперті...
А просто кредит дає якимось звонилкам на прозвон,це не продаж договору,кредит платити все одно їм). Мені три місяці пропонувала тіло +30%, а потім запропонували тіло+1 грн. Думаю заплатити, сказали акція цілий лютий буде актуальною)))

Вам потрібно прийняти той факт ,що будь хто може телефонувати оточенню і не хвилюватися за кожний дзвінок .

Вообщем общими усилиями вместе с мамой....сегодня закрываем Просто кредит(просрочка 4 дня), Эгроши(сегодня день оплаты),панго просрочка но нет штрафов и пени,Кредисенд сегодня день оплаты и лави лаве просрочка 4 дня. Самый крупные из них это Эгроши 26000....Потом Кредисенд 12000,панго почти 9000 Лови лаве 4000. Я сама плачу очередной платеж Биз позика 5200 и Возможно финкс платеж 3000 надесь что хватит денег. Утром продали мне все таки гидезепам без рецепта пока спокойна как удав..... Тенго в просрочке будут звонить..... Остальные еще не подходят дни....

Вообщем общими усилиями вместе с мамой....сегодня закрываем Просто кредит(просрочка 4 дня), Эгроши(сегодня день оплаты),панго просрочка но нет штрафов и пени,Кредисенд сегодня день оплаты и лави лаве просрочка 4 дня. Самый крупные из них это Эгроши 26000....Потом Кредисенд 12000,панго почти 9000 Лови лаве 4000. Я сама плачу очередной платеж Биз позика 5200 и Возможно финкс платеж 3000 надесь что хватит денег. Утром продали мне все таки гидезепам без рецепта пока спокойна как удав..... Тенго в просрочке будут звонить..... Остальные еще не подходят дни....
Тож транквилизатор, після нього вам вже заспокійливі інші навряд чи допоможуть:( краще не вживати на постійній основі. А за кермом можуть штраф вліпити 17к.

а и незнаю поможет ли , но написала заказное письмо УБКЫ чтоб внесли информацию по мне что я запрещаю передавать свою кредитную историю треим лица, банкам и мфо...вроде из за этого потом не смогут выдавать кредити и позики

Тож транквилизатор, після нього вам вже заспокійливі інші навряд чи допоможуть:( краще не вживати на постійній основі. А за кермом можуть штраф вліпити 17к.
мне главное успокоиться потому что не могу работать.... а надо ведь надо еще деньги собирать на остальное погашение...пока не рулю...

а и незнаю поможет ли , но написала заказное письмо УБКЫ чтоб внесли информацию по мне что я запрещаю передавать свою кредитную историю треим лица, банкам и мфо...вроде из за этого потом не смогут выдавать кредити и позики
Ця послуга платна, Freze називається. 100 грн в місяць ніби.

Назад
Угорі