Щоденник Борги....стан лайно

• Автор теми Автор теми Китнис)
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 460
  • Перегляди Перегляди 12K
по Битам попробівала запйти через онлайн сайт в кабинет, пишет для користувача вхід заблоковано

Видаляйте його, він здирає усю телефонну книгу. Якщо тільки її
уже удалила

по Битам попробівала запйти через онлайн сайт в кабинет, пишет для користувача вхід заблоковано

уже удалила
Невже заблокували! Зробіть скрін цієї сторінки та збережіть. Буде доказ, якщо захочуть ( не дай Бог) повісити на Вас неіснуючий кредит 👍

Завтра начнеться самое интерессное..... Тенго,амиго мабуть панго идут в просроску.... "Просто кредит" ущел еще с віходніх...странно никто не звонил..... Страшно в кабинет заходить...

Завтра начнеться самое интерессное..... Тенго,амиго мабуть панго идут в просроску.... "Просто кредит" ущел еще с віходніх...странно никто не звонил..... Страшно в кабинет заходить...
Так не заходьте і не спілкуйтеся з ними і все буде добре.

Нащо ото собі настрій псувати.

Целый день звонит номер 073,093 ,063 и просто тупо молчат....вот зачем? чтоб что, как я могу догадаться кто это...

Я к би можна було, я б намалювала та всім роздала. Але мені вже не 5 років і листя з дерев не ходова валюта)

Настроение опять что хочеться сдохнуть......исчезнуть из єтого мира((
Нікому від цього легше не буде. Похорони дорогі 🙃

Я к би можна було, я б намалювала та всім роздала. Але мені вже не 5 років і листя з дерев не ходова валюта)
Вони сьогодні і так від пані Наталії джекпот отримають

Целый день звонит номер 073,093 ,063 и просто тупо молчат....вот зачем? чтоб что, как я могу догадаться кто это...
Поставте Truecaller чи якійсь інший. Там є Блокувати невідомі номери. Спочатку я бачив пропущені одразу...але знашов функцію - не повідомляти про пропущені....тепер зовсім тихо) Іноді відповідаю на питання в вайбер чи телеграм. Краще листами спілкуватися.

Поставте Truecaller чи якійсь інший. Там є Блокувати невідомі номери. Спочатку я бачив пропущені одразу...але знашов функцію - не повідомляти про пропущені....тепер зовсім тихо) Іноді відповідаю на питання в вайбер чи телеграм. Краще листами спілкуватися.
Бажано, паперовими 😁

Callfilter на тел і ні з ким не спілуватися. Можуть писати в месенджери, але це простіше вивозити.

Аби ж так можна було)

Може до Дня Святого Валентина знижки якісь будуть 😂🤣
Подвоїмо наше кохання - платіть два тіла 🤣 З любовʼю, МФО ❤️ І ангели літають та стріляють стрілами в серця 🤣

Назад
Угорі