Щоденник Борги....стан лайно

• Автор теми Автор теми Китнис)
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 460
  • Перегляди Перегляди 12K
скидають довідку....і відразу СМС "Юлія, оскільки ми цінуємо Вас, як нашого клієнта, ми вже підготували для Вас пропозицію для отримання нової позики зі збільшеним лімітом до 1500 USDT . Підкажіть, будь ласка, яку кількість за Вами зафіксувати для отримання нової позики зі знижкою 60%?"

скидають довідку....і відразу СМС "Юлія, оскільки ми цінуємо Вас, як нашого клієнта, ми вже підготували для Вас пропозицію для отримання нової позики зі збільшеним лімітом до 1500 USDT . Підкажіть, будь ласка, яку кількість за Вами зафіксувати для отримання нової позики зі знижкою 60%?"
Нє, ну звичайно) Вам же дуже хочеться ще))

Ага, «дуже цінують» 😁

Готуйтеся до того, що за місяць-два, за вас хтось візьме там кошти і в вас з*явиться новий борг перед біткепітал.

Готуйтеся до того, що за місяць-два, за вас хтось візьме там кошти і в вас з*явиться новий борг перед біткепітал.
Та прошу заблокувати кабінет та внести в чорний список не благодійних клієнтів

Сьоні заплатили?а скільки як не секрет?

Сьоні заплатили?а скільки як не секрет?
брала 12 с копейками в середине января , сегодня заплатила 18511 .... у них % сумасшедшие.... и єто со скидкой брала 95%))))

Еще и уговаривала чтоб заблокировали внесли в черній список

Знижка 95% і по факту 50% з тіла... якась циганська математика.
вот вот...

і ось як такого уникнути?

Сан кредит пишет мы не виноваты что попали на финмониторинг...

все 7 контактов идут на обзвон

контакты все старые где они их взяли? один из семи рабочий, ну блин рабочий номер моей мамы

я б его сейчас закрыла ,там тело 1500 но блин это штраф 400 грн ну вообще не по момей вине.

Сан кредит пишет мы не виноваты что попали на финмониторинг...

все 7 контактов идут на обзвон

контакты все старые где они их взяли? один из семи рабочий, ну блин рабочий номер моей мамы

я б его сейчас закрыла ,там тело 1500 но блин это штраф 400 грн ну вообще не по момей вине.
Вам явно потрібно нікнейм змінити:)

Знижка 95% і по факту 50% з тіла... якась циганська математика.
Я брав в гривнях десь 7000 за макс знижкою 95% Через 30 днів віддавав майже 9000, тобто той же 1% на день. Але я трохи розбираюсь в крипті, знайшов мінімальні шляхи погасити..якщо міняти в сервісі що у них в додатку то це ще +700-800грн.

Я брав в гривнях десь 7000 за макс знижкою 95% Через 30 днів віддавав майже 9000, тобто той же 1% на день. Але я трохи розбираюсь в крипті, знайшов мінімальні шляхи погасити..якщо міняти в сервісі що у них в додатку то це ще +700-800грн.
Я через Бінанс надсилала Кріпсі. Вони були не раді такому 🤣

да они дают кредит по курсу 42 +-,а.отдаешь ты по курсу 47+-

Що не робите якась завжди халепа...
что может хуже.....чем лохушка

сейчса гляну но в приложении уже кнонпка отримати кредит сіра та не активна

л0х єто судьба, но санкрелит тоже уже -....

Назад
Угорі