ITouch
Читач
- Дописи
- 3
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
ITouch не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю спільното.
Маю борги на 600к.
Мав власний бізнес, прогорів, борги, перекредитування і тільки все росло.
400 ~ Отп банк кредит готівкою
200 ~ розстрочки, гроші до зп в монобанку, кредитна карта а банк.
Спілкувався з Strom стосовно банкротства, дійшли до 2 варіантів розвитку подій.
1. Банкрутство, але мені не дуже підходить, бо в майбутньому не планую жити в України, є де жити в европі - немає грошей на виїзд ))
2. Повний ігнор і збирання коштів на майбутнє.
Мені трохи страшно, але немає з ким порадитись. Хочу прийняти повний ігнор всіх розтрочок і банків.
В мене немає нерухомості, прописаний в хаті родичів, там і живу. Є автомобіль дешевий за 3$, але автомобіль це 70% мого доходу. То якщо що переоформлю на когось іншого.
Блокування та арешт всіх банківських рахунків мене не лякає, відкрию карти на друзів чи інших
Є офіційна робота, але стягнення 20% чи скільки там також не лякає, набагато разів менше чим я зараз плачу. Єдине не розумію як зробити так щоб карту цю не блокнули, чув що там якийсь є мінімум який можна щоб карта була.
Заборона виїзду за кордон це нісенітниця бо мені й так не можна.
Дуже хочу почути порад хто був у подібних обставинах, бо я вже не можу брати інші кредити щоб заплатити попередні, це все нікуди не лізе…
Маю борги на 600к.
Мав власний бізнес, прогорів, борги, перекредитування і тільки все росло.
400 ~ Отп банк кредит готівкою
200 ~ розстрочки, гроші до зп в монобанку, кредитна карта а банк.
Спілкувався з Strom стосовно банкротства, дійшли до 2 варіантів розвитку подій.
1. Банкрутство, але мені не дуже підходить, бо в майбутньому не планую жити в України, є де жити в европі - немає грошей на виїзд ))
2. Повний ігнор і збирання коштів на майбутнє.
Мені трохи страшно, але немає з ким порадитись. Хочу прийняти повний ігнор всіх розтрочок і банків.
В мене немає нерухомості, прописаний в хаті родичів, там і живу. Є автомобіль дешевий за 3$, але автомобіль це 70% мого доходу. То якщо що переоформлю на когось іншого.
Блокування та арешт всіх банківських рахунків мене не лякає, відкрию карти на друзів чи інших
Є офіційна робота, але стягнення 20% чи скільки там також не лякає, набагато разів менше чим я зараз плачу. Єдине не розумію як зробити так щоб карту цю не блокнули, чув що там якийсь є мінімум який можна щоб карта була.
Заборона виїзду за кордон це нісенітниця бо мені й так не можна.
Дуже хочу почути порад хто був у подібних обставинах, бо я вже не можу брати інші кредити щоб заплатити попередні, це все нікуди не лізе…