Щоденник Боргова яма. Маю 16 мікрокредитів

Я не хочу і не можу більше платити мфо , чи можна якось взагалі щоб вони забули про мене ?
А саме :є гроші, авіра і кредит 7
Я не хочу і не можу більше платити мфо , чи можна якось взагалі щоб вони забули про мене ?
Це все що лишилося, але я вже не служ більше їм віддавати останнє

В мене більші проблеми, і мені пхй на ті шараги

В мене більші проблеми, і мені пхй на ті шараги
Там в а авіра 10000 к наросло , з 3000
Я не хочу їм платити

Євочка , иногда у меня подозрения, что Вы просто прикол тянете. На форуме миллион раз обсуждали, что удаление из баз МФО это кидалово. Нет такой услуги! Это невозможно сделать!! Невозможно!!
Аналогично

Євочка , иногда у меня подозрения, что Вы просто прикол тянете. На форуме миллион раз обсуждали, что удаление из баз МФО это кидалово. Нет такой услуги! Это невозможно сделать!! Невозможно!!

Аналогично
Та тут не подозрение, уже давно понятно, что это трололо)

Маю таке відчуття,що Єва скоро буде співати Земфіру. До свиданья,мой любимый форум,я почти попала в хроники твои....

Ну да ,вона зайшла пару дурних запитань задала ,а ми роздуваємо тему

Просто це щось нове і % в них мінімальні

20% річних

В деяких мфо 5% в день
Короче , чи можна видалятись з баз МФО?
?????????????????????Без слів...
Маю таке відчуття,що Єва скоро буде співати Земфіру. До свиданья,мой любимый форум,я почти попала в хроники твои....
Ну,можливо дівчинка виконала план по кількості слів,чи букв ..я хз...можна і зї@нуть....

?????????????????????Без слів...

Ну,можливо дівчинка виконала план по кількості слів,чи букв ..я хз...можна і зї@нуть....
Далі будемо всім форумом ховати її від приватного кредитора під спойлером

Назад
Угорі