Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Шо би я сказав аби не матом? Драстє,чи щоЇбанутись можна, сам в шоці
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Шо би я сказав аби не матом? Драстє,чи щоЇбанутись можна, сам в шоці
Драстє.Шо би я сказав аби не матом? Драстє,чи що
Ну не знаю,моя лапає..)Драстє.
Нині коти ліниві пішли, геть мишей ловити не хочуть(
ПривітНу не знаю,моя лапає..)
Привіт![]()
Вчера заходила, хвасталась что дедушка ей денежку подарил))Тема приглохла, цікавих історій від автора більше не буде?)
Вона відпочиває ...)Тема приглохла, цікавих історій від автора більше не буде?)
А багато подарив?)))Вчера заходила, хвасталась что дедушка ей денежку подарил))
26см 10 раз в день ну як тут не зайо)))Вона відпочиває ...)
Да хз)) Если скоро напишет, что всё закрыла, значит много))А багато подарив?)))
Добре що в мене в 20 не було боргів, бо ще не дай бог попала на такого мальчика, хоча нє не попалаб, мене було важко достати з роботи і сесій ????Да хз)) Если скоро напишет, что всё закрыла, значит много))
Кто учиться и работает, а кто ищет мальчиков с 26 см))Добре що в мене в 20 не було боргів, бо ще не дай бог попала на такого мальчика, хоча нє не попалаб, мене було важко достати з роботи і сесій ????
Ага,я пропустила,все ту картоплю копаюВчера заходила, хвасталась что дедушка ей денежку подарил))
Да нафиг оно тебе надо)) Мальчик с 26 см решит все твои проблемы))Ага,я пропустила,все ту картоплю копаю
Да нафиг оно тебе надо)) Мальчик с 26 см решит все твои проблемы))
А як же любов, там любов , то головне ???Да нафиг оно тебе надо)) Мальчик с 26 см решит все твои проблемы))
Там главное айфон, а любовь это уже такое)) Ну и 26 см по 10 раз))А як же любов, там любов , то головне ???
Айфон то святе ??? не маю айфона, так андроїди добиваю поки не здохне і уже потім іду курляти інший телефон, мій ліміт за телефон раніше 6к, зараз 8к???Там главное айфон, а любовь это уже такое)) Ну и 26 см по 10 раз))
Я тоже без АйфонаАйфон то святе ??? не маю айфона, так андроїди добиваю поки не здохне і уже потім іду курляти інший телефон, мій ліміт за телефон раніше 6к, зараз 8к???
Та хай Бог милует...Ну и 26 см по 10 раз))