Щоденник Боргова яма. Маю 16 мікрокредитів

Чого сидітимуть... можна і належачі
Доречі про "належачи": коли відкритий форум і я лягаю на бік, орієнтація екрану міняється з книжкової на альбомну і вже читати не зручно, хоча в налаштуваннях ввімкнено блокування зміни орієнтації екрану. Ніде не міняється з книжкової на альбомну, тільки тут((( незручно((( Це можна якось виправити?

Доречі про "належачи": коли відкритий форум і я лягаю на бік, орієнтація екрану міняється з книжкової на альбомну і вже читати не зручно, хоча в налаштуваннях ввімкнено блокування зміни орієнтації екрану. Ніде не міняється з книжкової на альбомну, тільки тут((( незручно((( Це можна якось виправити?
А форум тут яким боком :oops: :rolleyes:
Це ви зі своїм гаджетом експерементуйте.
В мене нічого не міняється, якщо на телефоні відключена зміна орієнтації.

І ще одне : вам мама не казала в дитинстві, що читати належачи шкодить?)

Это особенность движка. В обновлении разработчики решили, что так удобнее. Отключить эту функцию, увы, нельзя... самого бесит нереально..

Это особенность движка. В обновлении разработчики решили, что так удобнее. Отключить эту функцию, увы, нельзя... самого бесит нереально..
А чому тоді в мене не перевертається? :rolleyes:

Можно открыть форум в браузере, тогда переворачивать не будет
Ну тоді хіба в анонімному режимі браузера, бо переходячи за посиланням, воно відкривається відразу в додатку в якому змінюється орієнтація. Ну ладно... може розробники це з часом змінять. А тим часом побуду слухняною і не читатиму належачи))

Ну тоді хіба в анонімному режимі браузера, бо переходячи за посиланням, воно відкривається відразу в додатку в якому змінюється орієнтація. Ну ладно... може розробники це з часом змінять. А тим часом побуду слухняною і не читатиму належачи))
Одни проблемы)

Хлопець забороняє спілкуватися з деякими подругами , мені навіть не всі фото в інсту можна викладати . Бо ти типу йому здається що надто відверто. Може й так . Я прислухаюсь. Головне щоб не прогнав мене
Може я в цьому житті нічого не шарю ,але і заміж за такого не пішла . Це зараз може пташці здається що золотої клітки не буде . А ви взагалі задумувались що буде коли йому за 50 перевалить? ???
А это ещё шо такое?
Розлад харчової поведінки . Ну типу вона думає що занадто худа або занадто товста . Хоча ,як по мені то тут біполяркою попахує, а не рхп.

Останнє редагування:
Може я в цьому житті нічого не шарю ,але і заміж за такого не пішла . Це зараз може пташці здається що золотої клітки не буде . А ви взагалі задумувались що буде коли йому за 50 перевалить? ???

Розлад харчової поведінки . Ну типу вона думає що занадто худа або занадто товста . Хоча ,як по мені то тут біполяркою попахує, а не рхп.
Та то рпп этот довёл. Ему дрыща подавай. Мне тоже один заявил когда то что 165/50 это жирная.. идеально это 40-45 ? был абьюзом (старался) я его тролила и когда заканчивались аргументы мы переходили на обсуждение размера моей опы. Когда то заявил, что мальчикам с детства прививают, что идеал женщины это как у куклы барби фигура .. ну ок, вопросов не имеем ?

Назад
Угорі