Paraskoviya
Читач
- Дописи
- 10723
- Реакції
- 26872
- Бали
- 7065
Paraskoviya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Знов до вечораВиновника торжества не має ,а гулька почалася![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Знов до вечораВиновника торжества не має ,а гулька почалася![]()
Та нам лишь бы поводВиновника торжества не має ,а гулька почалася![]()
Що ?Знов до вечора
Таки да )))Та нам лишь бы повод
Знов до вечора всі в цій темі сидітимутьЩо ?
Таки да )))
Я на роб.,хіба вечером приєднаюсь ))Знов до вечора всі в цій темі сидітимуть
Чого сидітимуть... можна і належачіЗнов до вечора всі в цій темі сидітимуть
Хобот не прищемиЯ на роб.,хіба вечером приєднаюсь ))
Так я тоже в Харькове . В другом конце города от вас )и в Харькове дождь
Зато сколько советов надавали. Бери и на практике применяй))Блін , нарешті дочитала ?
Думала якась інтрига буде , ніфіга ???
Доречі про "належачи": коли відкритий форум і я лягаю на бік, орієнтація екрану міняється з книжкової на альбомну і вже читати не зручно, хоча в налаштуваннях ввімкнено блокування зміни орієнтації екрану. Ніде не міняється з книжкової на альбомну, тільки тут((( незручно((( Це можна якось виправити?Чого сидітимуть... можна і належачі
А форум тут яким бокомДоречі про "належачи": коли відкритий форум і я лягаю на бік, орієнтація екрану міняється з книжкової на альбомну і вже читати не зручно, хоча в налаштуваннях ввімкнено блокування зміни орієнтації екрану. Ніде не міняється з книжкової на альбомну, тільки тут((( незручно((( Це можна якось виправити?
Это особенность движка. В обновлении разработчики решили, что так удобнее. Отключить эту функцию, увы, нельзя... самого бесит нереально..Доречі про "належачи": коли відкритий форум і я лягаю на бік, орієнтація екрану міняється з книжкової на альбомну і вже читати не зручно, хоча в налаштуваннях ввімкнено блокування зміни орієнтації екрану. Ніде не міняється з книжкової на альбомну, тільки тут((( незручно((( Це можна якось виправити?
А чому тоді в мене не перевертається?Это особенность движка. В обновлении разработчики решили, что так удобнее. Отключить эту функцию, увы, нельзя... самого бесит нереально..
Значить я неслухняна дівчинка(( от і влипну час від часу в муть якусь((І ще одне : вам мама не казала в дитинстві, що читати належачи шкодить?)
?Отключить эту функцию, увы, нельзя...
Можно открыть форум в браузере, тогда переворачивать не будетЗначить я неслухняна дівчинка(( от і влипну час від часу в муть якусь((
?
Ну тоді хіба в анонімному режимі браузера, бо переходячи за посиланням, воно відкривається відразу в додатку в якому змінюється орієнтація. Ну ладно... може розробники це з часом змінять. А тим часом побуду слухняною і не читатиму належачи))Можно открыть форум в браузере, тогда переворачивать не будет
Одни проблемы)Ну тоді хіба в анонімному режимі браузера, бо переходячи за посиланням, воно відкривається відразу в додатку в якому змінюється орієнтація. Ну ладно... може розробники це з часом змінять. А тим часом побуду слухняною і не читатиму належачи))
Може я в цьому житті нічого не шарю ,але і заміж за такого не пішла . Це зараз може пташці здається що золотої клітки не буде . А ви взагалі задумувались що буде коли йому за 50 перевалить? ???Хлопець забороняє спілкуватися з деякими подругами , мені навіть не всі фото в інсту можна викладати . Бо ти типу йому здається що надто відверто. Може й так . Я прислухаюсь. Головне щоб не прогнав мене
Розлад харчової поведінки . Ну типу вона думає що занадто худа або занадто товста . Хоча ,як по мені то тут біполяркою попахує, а не рхп.А это ещё шо такое?
Та то рпп этот довёл. Ему дрыща подавай. Мне тоже один заявил когда то что 165/50 это жирная.. идеально это 40-45 ? был абьюзом (старался) я его тролила и когда заканчивались аргументы мы переходили на обсуждение размера моей опы. Когда то заявил, что мальчикам с детства прививают, что идеал женщины это как у куклы барби фигура .. ну ок, вопросов не имеем ?Може я в цьому житті нічого не шарю ,але і заміж за такого не пішла . Це зараз може пташці здається що золотої клітки не буде . А ви взагалі задумувались що буде коли йому за 50 перевалить? ???
Розлад харчової поведінки . Ну типу вона думає що занадто худа або занадто товста . Хоча ,як по мені то тут біполяркою попахує, а не рхп.