romashka_2505
Форумчанин
- Дописи
- 111
- Реакції
- 126
- Бали
- 1825
romashka_2505 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ну перестаньте уже так жостко прикол тягнути
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тогда тема не получила бы такую популярность. За два дня 8000 просмотров и больше 1000 сообщенийНу перестаньте уже так жостко прикол тягнути
Так він вроді не б'є?навпаки грошима засипає,дорогими подарунками)Єва Ви розумієте що воно хворе і абьюзивне. А головне психічно хворе. Різниця 22 роки це педофілія!.
В історії про мої кредити я вже писала що в мене стосунки погано закінчились ударом по голові і здвигом по фазі. У мене різниця була 15 років. Я натішилась за 2 міс ним( чи гормони вдягались) і кинула його. У результаті погрози ,якісь мої анкети на еро сайтах. І тирор. А потім виявилось що ключи та ска мала,?. Я ледво руки на себе не наклала. А головне д*pa вийшла я.
Кидай того долбойоба. Гормони гормонами чи хй хуйом( чоловіки пробачте) а життя собі не низи.
А життя не нищ
Хто не мав справи з психопатом то й не зрозуміє. Таке створіння і вбити може. А помиляються люди. Це я про себе теж
Точно не мій бо мій вже не ходок. Ой дорогими подарунками?. Він засипає чи МФООффтоп
Так він вроді не б'є?навпаки грошима засипає,дорогими подарунками)
Галя,то не ваш Віталік напевно)
В цій темі вже як у "Темному куточку",цікавоТогда тема не получила бы такую популярность. За два дня 8000 просмотров и больше 1000 сообщений
Да и прикол особо никто и не тянет. Просто поддерживаем беседу.
Тут вже 50 відтінків сірого)В цій темі вже як у "Темному куточку",цікаво
От на рахунок серйозності проблем,я з вами згідна)Точно не мій бо мій вже не ходок. Ой дорогими подарунками?. Він засипає чи МФО
Це якщо жартома але якщо серйозно то кредити то не саме страшне в історії цієї дівчини
Зачем ей нас искать?)Шось мені здається, що колишня таки нас знайде
І триндюдєй получим усі))??Шось мені здається, що колишня таки нас знайде
Ооооо, женская зависть подъехала))Так він вроді не б'є?навпаки грошима засипає,дорогими подарунками)
Галя,то не ваш Віталік напевно)
А то уже неважно)Зачем ей нас искать?)
Розповісти всю правду як то кажутьЗачем ей нас искать?)
Здрастє?ясєнь пєнь))Ооооо, женская зависть подъехала))
Так там і 100 к і айфон.Здрастє?ясєнь пєнь))
Я шо айфон не хочу,чи 100 шт.щоб відвали?)??
Ток шота мені такі не попадаються?
Це все бліна труси ?,я поняла)))
ОтругалРозповісти всю правду як то кажуть
Я коли з довбойобом-аб'юзом зустрічалась теж було що розказати, але довбойоб він всюди і завжди такий. То є незмінним.
Я слоган придумала))Здрастє?ясєнь пєнь))
Или "не надевай вообще"))Я слоган придумала))
Снимай трусы и будь счастливая))
Как то так))
А я про що?Так там і 100 к і айфон.
Эх... и возраст... 19 лет - это же прекрасноЗдрастє?ясєнь пєнь))
Добре добре більше не буду ?Отругал![]()