Щоденник Боргова яма. Маю 16 мікрокредитів

Ну перестаньте уже так жостко прикол тягнути
Тогда тема не получила бы такую популярность. За два дня 8000 просмотров и больше 1000 сообщений
Да и прикол особо никто и не тянет. Просто поддерживаем беседу.

Єва Ви розумієте що воно хворе і абьюзивне. А головне психічно хворе. Різниця 22 роки це педофілія!.
В історії про мої кредити я вже писала що в мене стосунки погано закінчились ударом по голові і здвигом по фазі. У мене різниця була 15 років. Я натішилась за 2 міс ним( чи гормони вдягались) і кинула його. У результаті погрози ,якісь мої анкети на еро сайтах. І тирор. А потім виявилось що ключи та ска мала,?. Я ледво руки на себе не наклала. А головне д*pa вийшла я.
Кидай того долбойоба. Гормони гормонами чи хй хуйом( чоловіки пробачте) а життя собі не низи.

А життя не нищ

Хто не мав справи з психопатом то й не зрозуміє. Таке створіння і вбити може. А помиляються люди. Це я про себе теж
Так він вроді не б'є?навпаки грошима засипає,дорогими подарунками)
Галя,то не ваш Віталік напевно)

Оффтоп

Так він вроді не б'є?навпаки грошима засипає,дорогими подарунками)
Галя,то не ваш Віталік напевно)
Точно не мій бо мій вже не ходок. Ой дорогими подарунками?. Він засипає чи МФО
Це якщо жартома але якщо серйозно то кредити то не саме страшне в історії цієї дівчини

Тогда тема не получила бы такую популярность. За два дня 8000 просмотров и больше 1000 сообщений
Да и прикол особо никто и не тянет. Просто поддерживаем беседу.
В цій темі вже як у "Темному куточку",цікаво

Точно не мій бо мій вже не ходок. Ой дорогими подарунками?. Він засипає чи МФО
Це якщо жартома але якщо серйозно то кредити то не саме страшне в історії цієї дівчини
От на рахунок серйозності проблем,я з вами згідна)

Здрастє?ясєнь пєнь))
Я шо айфон не хочу,чи 100 шт.щоб відвали?)??
Ток шота мені такі не попадаються?
Це все бліна труси ?,я поняла)))
Я слоган придумала))
Снимай трусы и будь счастливая))
Как то так))

Назад
Угорі