Щоденник Боргова яма. Маю 16 мікрокредитів

Ходимо кожної неділі . В якому гріху я живу ? Я що вбила когось? Обікрала ? Бог любить всіх нас .
Ну, смотрите, в принципе, мы все грешные. Мы все рождаемся во грехе и живём в нем. Просто кто-то больше, кто-то меньше.
Безгрешных не бывает

Не совсем. Просто у меня приятель. Был такой прикольный тип, хулиганистый в некоторой степени. Потом ударился в веру, стал баптистом, по-моему. Изменился в корне. Хотя, с другой стороны, может это и у лучшему. Иначе в тюрьме карьеру стоил бы.
И женился, естественно, на дама оттуда же. Приходилось общаться с ней...
У мене теж такий був. Вже років 30 монах

Ходимо кожної неділі . В якому гріху я живу ? Я що вбила когось? Обікрала ? Бог любить всіх нас .
Церква зазвичай вчить нас боятися , багато чого з правил церковних нема в Біблії , люди самі собі все придумали

Ну, смотрите, в принципе, мы все грешные. Мы все рождаемся во грехе и живём в нем. Просто кто-то больше, кто-то меньше.
Безгрешных не бывает
Є релігії де поняття гріха нема як такого

Церква зазвичай вчить нас боятися , багато чого з правил церковних нема в Біблії , люди самі собі все придумали
Всі ми грішні чимось , але це не значить що треба себе вважати поганою людиною бо так каже церква

Ты беременна, ты забыла?)
Тут як з математикою 15 мфо від 5 до 30 к це 60 тис. Загальних боргів 130 тис соткою владнаємо ще 10ку прогуляти можна. Бо бив, кидався предметами, але найкращій, то скучно, але він молодше не буде ..куди там ще вінчатися. Рік два три і знайде собі телепня малолітнього, з яким разом будуть ходити на пролонгації.

Тут як з математикою 15 мфо від 5 до 30 к це 60 тис. Загальних боргів 130 тис соткою владнаємо ще 10ку прогуляти можна. Бо бив, кидався предметами, але найкращій, то скучно, але він молодце не буде ..куди там ще вінчатися. Рік два три і знайде собі телепня малолітнього, з яким разом будуть ходити на пролонгації.
Та не будьте душними мені цього вдома вистачає

Безгрешных не бывает
Когда несешь инфу в массы ща базар еадо отвечать. Мы и не претендуем)

Назад
Угорі