Щоденник Боргова яма. Маю 16 мікрокредитів

???
Про 2 мікрозайма розповіла хлопцю сказав що поможе, але якщо я візьму ще хоч 1 мікррзайм сказав що розходимось , а я живу в нього в квартирі і піти мені нікуди .. ще і вагітна мабуть ..
я скоро попаду в дурку боюсь
Тут точно плакати хочеться.
В паніку впадати не треба, зрозумів що кредити всі нові, та ще і в банках є.
Будуть суди і ви їх програєте, буде багато виконавчих проваджень у вас, ахунки скоріше всього заблоковані. коли буде декілька виконавчих проваджень то в сумі у вас будуть забирати 50% офіційного доходу. Жити тепер в підпіллі, неофіцйні заробітки. но головне що в тюрму не посадять))

Вкладення

• Screenshot_20230914-110233.webp
    Screenshot_20230914-110233.webp
    29.8 Кб · Перегляди: 41
Тут точно плакати хочеться.
В паніку впадати не треба, зрозумів що кредити всі нові, та ще і в банках є.
Будуть суди і ви їх програєте, буде багато виконавчих проваджень у вас, ахунки скоріше всього заблоковані. коли буде декілька виконавчих проваджень то в сумі у вас будуть забирати 50% офіційного доходу. Жити тепер в підпіллі, неофіцйні заробітки. но головне що в тюрму не посадять))
Ви це все рано написали не прочитавши весь блокбастер.
Сьогодні все мабуть закриє )
Хоча єто нє точно

Кстати да, насчёт сайт-дизайна. В темной теме, цвет текстбокса этого поля слишком сливается с текстом)
Такие вопросы лучше в раздел "Работа форума" публиковать.
Темный стиль сырой. Мы его толком не доделали. Человек, который занимался CSS, дизайном то есть, отказался со мной работать. Он из Беларуси. Наверное моча в голову стукнула...
А сейчас найти человека из Украины, чтобы сделал нормально и недорого я не могу... поэтому пока так(((

Охотно расскажу.
1. В 2013 на покупку мобильного телефона в манивео взял кредит.
2. Брал кредиты и инвестировал их в HYIP. Иногда получал Профит, иногда проекты закрывались раньше, чем я мог одуплиться.
3. На ремонт авто брал, на заправку, на обслуживание и чтоб оплатить программу такси.
4. На бухло брал. То отдельная история. Забухал на все лето по семейным обстоятельствам. Это было в 2017 году.
5. На развитие бизнеса брал в 2014 году. Как раз из-за событий в стране в то время мой бизнес загибался, хотел его спасти. В итоге бизнес таки загнулся, но долги остались.
6. Было такое, что брал кредиты банально на питание.

Могу сделать функцию записи сторис, как в инсте или телеге
Ну Вас можна зрозуміли , мені аж соромно через те що тут люди беруть кредити реально через проблеми .. а я з дурості ???

Ви це все рано написали не прочитавши весь блокбастер.
Сьогодні все мабуть закриє )
Хоча єто нє точно
Та да, післятого як написав глянув скільки сторінок тексту то подумав та ні, все читати не буду

Ну Вас можна зрозуміли , мені аж соромно через те що тут люди беруть кредити реально через проблеми .. а я з дурості ???
Ну, "забухать" и на это брать кредиты, в моем случае, это скорее дурость, нежели проблемы)
Попробую
Та да, післятого як написав глянув скільки сторінок тексту то подумав та ні, все читати не буду
А напрасно))

Ну, "забухать" и на это брать кредиты, в моем случае, это скорее дурость, нежели проблемы)

Попробую

А напрасно))
Все в житті можна зрозуміти. Навіть деяка дурість може бути виправдана

В римо католицькій церкві, там не так все строго

Не знаю..
Ось тут Ви не фантазуйте.
В римо-католики самі строгі в цьому відношенні, Ви рік з хлопцем маєте ходити до недільної школи. Ваш "хлопець" якщо був вінчанний має принести документ про скасування церковного шлюбу.
Так що 15 листопада весілля не буде. Заплатити Ви борги, чи не заплатите.

Ось тут Ви фантазуйте.
В римо-католики самі строгі в цьому відношенні, Ви рік з хлопцем маєте ходити до недільної школи. Ваш "хлопець" якщо був вінчанний має принести документ про скасування церковного шлюбу.
Ще один тошнотік в тємі :hang2::mosking:

Ось тут Ви фантазуйте.
У нього з колишньою не було церковного шлюбу , тому тут простіше . А ці деталі я ще не уточнювала , просто знаю що римо католики більш демократичні

Ваш "хлопець" якщо був вінчанний має принести документ про скасування церковного шлюбу.
Ну ти ж в курсі що це практично нереально для простого смертного. Церква це не робить. Це може зробити практично лиш Папа. Вінчання це не розпис.

Назад
Угорі