Щоденник Боргова яма. Маю 16 мікрокредитів

У нього з колишньою не було церковного шлюбу , тому тут простіше . А ці деталі я ще не уточнювала , просто знаю що римо католики більш демократичні
Вам брехали. У мене знайома католичка, коли йшли домовлятись за весілля, був 2 місяць вагітності, вінчалась за тиждень до родів, та і то в якомусь глухому селі, батьки домовились, бо боялись, що хрестини раніше весілля будуть. А молоді ходили і ходили до недільної школи, у католиків це обов'язково! Особливо для грішників, що сплять не вінчанні.

Ну ти ж в курсі що це практично нереально для простого смертного. Церква це не робить. Це може зробити практично лиш Папа. Вінчання це не розпис.
Якщо і жінка і чоловік не були раніше одружені в церкві то проблем з цим не повинно бути

Вам брехали. У мене знайома католичка, коли йшли домовлятись за весілля, був 2 місяць вагітності, вінчалась за тиждень до родів, та і то в якомусь глухому селі, батьки домовились, бо боялись, що хрестини раніше весілля будуть. А молоді ходили і ходили до недільної школи, у католиків це обов'язково! Особливо для грішників, що сплять не вінчанні.
Я знаю особисто людей яких без проблем вінчали
А нащо вам вінчатися
Я дуже хочу , я віруюча людина

Якщо і жінка і чоловік не були раніше одружені в церкві то проблем з цим не повинно бути
Ви уважно прочитали про що я писав?
Саме про те, що у церкви не існує апріорі обряду "розвінчання". Не існує такого. Можно зняти тільки благословення і то це дууууже в рідких випадках.
Це не було адресовано вам і вашому жоніху.

Дід, Гато, Можна звичайно всяку дурню писати, але коли говорять про віру, то для мене блюзнірство.

Дід, Гато, Можна звичайно всяку дурню писати, але коли говорять про віру, то для мене блюзнірство.
Я не посягаю на твою віру. Вибач але то з власного досвіду. Мав колись стосунки з дівчиною, яка співала в церковному хорі

Что тоже такая была?)
Не совсем. Просто у меня приятель. Был такой прикольный тип, хулиганистый в некоторой степени. Потом ударился в веру, стал баптистом, по-моему. Изменился в корне. Хотя, с другой стороны, может это и у лучшему. Иначе в тюрьме карьеру стоил бы.
И женился, естественно, на дама оттуда же. Приходилось общаться с ней...

Я не посягаю на твою віру. Вибач але то з власного досвіду. Мав колись стосунки з дівчиною, яка співала в церковному хорі
Я не про те, навіщо говорити, що ти віруюча людина, якщо ти не знаєш елементарних речей про віру, не ходиш до церкви, не ходиш до сповіді, живеш з розведеним чоловік в гріхові. І тут - я дуже віруюча.
Гидотина.

Назад
Угорі