Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тут точно плакати хочеться.???
Про 2 мікрозайма розповіла хлопцю сказав що поможе, але якщо я візьму ще хоч 1 мікррзайм сказав що розходимось , а я живу в нього в квартирі і піти мені нікуди .. ще і вагітна мабуть ..
я скоро попаду в дурку боюсь
Кстати да, насчёт сайт-дизайна. В темной теме, цвет текстбокса этого поля слишком сливается с текстом)Могу сделать функцию записи сторис
Ви це все рано написали не прочитавши весь блокбастер.Тут точно плакати хочеться.
В паніку впадати не треба, зрозумів що кредити всі нові, та ще і в банках є.
Будуть суди і ви їх програєте, буде багато виконавчих проваджень у вас, ахунки скоріше всього заблоковані. коли буде декілька виконавчих проваджень то в сумі у вас будуть забирати 50% офіційного доходу. Жити тепер в підпіллі, неофіцйні заробітки. но головне що в тюрму не посадять))
Такие вопросы лучше в раздел "Работа форума" публиковать.Кстати да, насчёт сайт-дизайна. В темной теме, цвет текстбокса этого поля слишком сливается с текстом)
Ну Вас можна зрозуміли , мені аж соромно через те що тут люди беруть кредити реально через проблеми .. а я з дурості ???Охотно расскажу.
1. В 2013 на покупку мобильного телефона в манивео взял кредит.
2. Брал кредиты и инвестировал их в HYIP. Иногда получал Профит, иногда проекты закрывались раньше, чем я мог одуплиться.
3. На ремонт авто брал, на заправку, на обслуживание и чтоб оплатить программу такси.
4. На бухло брал. То отдельная история. Забухал на все лето по семейным обстоятельствам. Это было в 2017 году.
5. На развитие бизнеса брал в 2014 году. Как раз из-за событий в стране в то время мой бизнес загибался, хотел его спасти. В итоге бизнес таки загнулся, но долги остались.
6. Было такое, что брал кредиты банально на питание.
Могу сделать функцию записи сторис, как в инсте или телеге
А завтра будет новое))Сьогодні все мабуть закриє )
Було б класноМогу сделать функцию записи сторис, как в инсте или телеге
Та да, післятого як написав глянув скільки сторінок тексту то подумав та ні, все читати не будуВи це все рано написали не прочитавши весь блокбастер.
Сьогодні все мабуть закриє )
Хоча єто нє точно
Буду знать, не нашел сразу сам?Такие вопросы лучше в раздел "Работа форума" публиковать
Ну, "забухать" и на это брать кредиты, в моем случае, это скорее дурость, нежели проблемы)Ну Вас можна зрозуміли , мені аж соромно через те що тут люди беруть кредити реально через проблеми .. а я з дурості ???
ПопробуюБуло б класно
А напрасно))Та да, післятого як написав глянув скільки сторінок тексту то подумав та ні, все читати не буду
Все в житті можна зрозуміти. Навіть деяка дурість може бути виправданаНу, "забухать" и на это брать кредиты, в моем случае, это скорее дурость, нежели проблемы)
Попробую
А напрасно))
Ось тут Ви не фантазуйте.В римо католицькій церкві, там не так все строго
Не знаю..
А дарма..Воно цього варте..)Та да, післятого як написав глянув скільки сторінок тексту то подумав та ні, все читати не буду
Ще один тошнотік в тєміОсь тут Ви фантазуйте.
В римо-католики самі строгі в цьому відношенні, Ви рік з хлопцем маєте ходити до недільної школи. Ваш "хлопець" якщо був вінчанний має принести документ про скасування церковного шлюбу.
Так що 15 листопада весілля не буде. Заплатити Ви борги, чи не заплатите.

У нього з колишньою не було церковного шлюбу , тому тут простіше . А ці деталі я ще не уточнювала , просто знаю що римо католики більш демократичніОсь тут Ви фантазуйте.
В римо-католики самі строгі в цьому відношенні, Ви рік з хлопцем маєте ходити до недільної школи. Ваш "хлопець" якщо був вінчанний має принести документ про скасування церковного шлюбу.
Так що 15 листопада весілля не буде. Заплатити Ви борги, чи не заплатите.
Поважні причиниподіліться , а ви для чого брали кредити ? Просто цікаво чи я одна така лохушка яка брала на азартні ігри і просто непонятно чого
Ну ти ж в курсі що це практично нереально для простого смертного. Церква це не робить. Це може зробити практично лиш Папа. Вінчання це не розпис.Ваш "хлопець" якщо був вінчанний має принести документ про скасування церковного шлюбу.