Щоденник Боргова яма. Маю 16 мікрокредитів

Шкода що тут голосові не можна записувати , бо трохи не встигаю я писати тут і робити конспект

Повернусь за годину до вас , покажу може щось
Ви ж там якісь пруфи замовляли
Але 30к я виграла, це була така ейфорія при тому що закинула 1000 але нажаль вивести не вдалось без веретефікації

Повернусь за годину до вас , покажу може щось
Ви ж там якісь пруфи замовляли

Але 30к я виграла, це була така ейфорія при тому що закинула 1000 але нажаль вивести не вдалось без веретефікації
І знов програли?

Я вже тиждень як забила на себе , не роблю нічого по догляду за собою
Начните с маленького сегодня зубы почистите, завтра умойтесь, послезавтра голову помойте. И так маленькими шагами и к душу дойдете))

Так що нікому не раджу влазити і ті ігри бо це така хйня
Начните с маленького сегодня зубы почистите, завтра умойтесь, послезавтра голову помойте. И так маленькими шагами и к душу дойдете
Та ви не так зрозуміли , це і так роблю . Я про щоденний догляд за обличчям , скарби для тіла , пінки , маски я це так любила робити а зараз не роблю а косметики в мене дуже дуже багато

Але ж мені морально важко .. я і так стараюсь йому угодити у всьому , не думаю що кожна молода дівчина буде робити все те що я роблю і сидіти вдома як л0х в свої 20
А він 100 тис віддав впусту. Можна зрозуміти. Не сидіть. Хто змушує. Казали, що працюєте. Теж досуг

Так що нікому не раджу влазити і ті ігри бо це така хйня

Та ви не так зрозуміли , це і так роблю . Я про щоденний догляд за обличчям , скарби для тіла , пінки , маски я це так любила робити а зараз не роблю а косметики в мене дуже дуже багато
IMG_3495.webp
Це лише для волосся
До речі дівчата , реально раджу ці продукти волосся просто ідеальне після них
Вчера же вам 19 было))
Завтра буде 20 )
А він 100 тис віддав впусту. Можна зрозуміти. Не сидіть. Хто змушує. Казали, що працюєте. Теж досуг
Чого в пусту …

поділіться , а ви для чого брали кредити ? Просто цікаво чи я одна така лохушка яка брала на азартні ігри і просто непонятно чого

поділіться , а ви для чого брали кредити ? Просто цікаво чи я одна така лохушка яка брала на азартні ігри і просто непонятно чого
Охотно расскажу.
1. В 2013 на покупку мобильного телефона в манивео взял кредит.
2. Брал кредиты и инвестировал их в HYIP. Иногда получал Профит, иногда проекты закрывались раньше, чем я мог одуплиться.
3. На ремонт авто брал, на заправку, на обслуживание и чтоб оплатить программу такси.
4. На бухло брал. То отдельная история. Забухал на все лето по семейным обстоятельствам. Это было в 2017 году.
5. На развитие бизнеса брал в 2014 году. Как раз из-за событий в стране в то время мой бизнес загибался, хотел его спасти. В итоге бизнес таки загнулся, но долги остались.
6. Было такое, что брал кредиты банально на питание.
Шкода що тут голосові не можна записувати , бо трохи не встигаю я писати тут і робити конспект
Могу сделать функцию записи сторис, как в инсте или телеге

Назад
Угорі