Щоденник Боргова яма. Маю 16 мікрокредитів

Ось це єдина розумна писанина від вас)
Отож кажете хі хі і ха ха , а якщо сприймати надто серйозно то кукуха поїде , в мене справді є борги але добре що є кому допомогти їх закрити , і знаю точно що більше я жодного не візьму. Амінь .

Отож кажете хі хі і ха ха , а якщо сприймати надто серйозно то кукуха поїде , в мене справді є борги але добре що є кому допомогти їх закрити , і знаю точно що більше я жодного не візьму. Амінь .
Чесно.....буде і другий раз...
Ви не винесли урок,а переложили свої проблеми на інших.

Від вас іншого я і не очікувала почути
А на самом деле так оно и есть.
На форме недавно писали темы, "просрочка 17 дней, что делать", смотришь на дату регистрации - 2019 год - и понимаешь, что это капец просто

Чи себе найти 41 летнюю тетю... я бы и побольше кредитов набрал бы
Хотя в моем случае, это уже надо искать 61летнюю

чи з розуму сходити через борги ? Навіть якщо вони і є, ментальне здоровʼя і психіка важливіше цього
??? тоді хто це писав зранку :oops::rolleyes:

В мене вчора ввечері була панічна атака , я боюсь вже сама себе .. думки про те що життя немає сенсу . Я боюсь щось накоїти з собою ….
Лікувальні процедури повернули вас до життя?)

Від вас іншого я і не очікувала почути
Так скаже ні тільки вона..Я теж.Ніби ви граєте,рано чи пізно знову треба буде гроші, плюс якщо ваш немолодий чоловік прикриє кормушку,то треба буде за щось жити.Плюс,кредити то є легкі гроші, отже спокуса...Порада, один кредит не закривайте.Тоді не зможете по новій влізти.

Назад
Угорі