- Дописи
- 37426
- Рішення
- 10
- Реакції
- 96227
- Бали
- 11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Оффтоп
АгасьПідготовився уже)???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
АгасьПідготовився уже)???
Ось це єдина розумна писанина від вас)чи з розуму сходити через борги ? Навіть якщо вони і є, ментальне здоровʼя і психіка важливіше цього
Фома неверующая.Не хочу...
Для вас не проблема зробити скріни будь які.
Отож кажете хі хі і ха ха , а якщо сприймати надто серйозно то кукуха поїде , в мене справді є борги але добре що є кому допомогти їх закрити , і знаю точно що більше я жодного не візьму. Амінь .Ось це єдина розумна писанина від вас)
Чесно.....буде і другий раз...Отож кажете хі хі і ха ха , а якщо сприймати надто серйозно то кукуха поїде , в мене справді є борги але добре що є кому допомогти їх закрити , і знаю точно що більше я жодного не візьму. Амінь .
Підготовився уже)???
Та не скажи....Чесно.....буде і другий раз...
Ви не винесли урок,а переложили свої проблеми на інших.
Он во время сеkса накричался, устал, всё таки 41 года, не мальчик уже))Ні) але був неприємно здивований … але навіть без крику
Та не скажи....
Вот-вот!Ага,ще потім скаже,шо я накаркала?
Від вас іншого я і не очікувала почутиЧесно.....буде і другий раз...
Ви не винесли урок,а переложили свої проблеми на інших.
О боги)))?Он во время сеkса накричался, устал, всё таки 41 года, не мальчик уже))
Це правда,нажаль...Від вас іншого я і не очікувала почути
А на самом деле так оно и есть.Від вас іншого я і не очікувала почути
Ти ніби вже давнішній щоб розрізняти сором і брезгливістьЩе один сором'язливий
??? тоді хто це писав зранкучи з розуму сходити через борги ? Навіть якщо вони і є, ментальне здоровʼя і психіка важливіше цього
Лікувальні процедури повернули вас до життя?)В мене вчора ввечері була панічна атака , я боюсь вже сама себе .. думки про те що життя немає сенсу . Я боюсь щось накоїти з собою ….
Так скаже ні тільки вона..Я теж.Ніби ви граєте,рано чи пізно знову треба буде гроші, плюс якщо ваш немолодий чоловік прикриє кормушку,то треба буде за щось жити.Плюс,кредити то є легкі гроші, отже спокуса...Порада, один кредит не закривайте.Тоді не зможете по новій влізти.Від вас іншого я і не очікувала почути
??? тоді хто це писав зранку
Лікувальні процедури повернули вас до життя?)

Поламаний годинник теж двічі в день правильну годину показуєОсь це єдина розумна писанина від вас)