Щоденник Боргова яма. Маю 16 мікрокредитів

Але от щодо інтиму то це насправді проблема бо я не хочу так багато , але не відмовляю . Бо боюсь його

Ти серьозно?В мене чоловіку 39,то два три в день подавай :ups2:
Откуда они такие берутся? Наверное, кроме этого заняться больше нечем?))))))
У меня работа, гараж, машина. Мне некогда.
А потом, когда обвисне як у певня гребень, вот тогда и буду думать...)))

Ти серьозно?В мене чоловіку 39,то два три в день подавай :ups2:
Тут я так розумію ситуація різниться з вашою, як я для себе підсумувала все вище перечитане то дівчина просто в золотій клітці...на забезпеченні але не живе своїм життям, з купою заборон і обов'язків

Просто лібідо повишене :ups2: ,на початку стосунків попередив,що треба як мінімум раз в день,а то і два..Я згодилась..Раз в день достатньо :ups2:

Щаслива , краще з ним чим з батьками жити
Боюся але щаслива... Хмм цікаво. Для вас щастя це страх? Чи щастя що не з батьками?Вибачте, ви мазохістка? Може у вас там і червона кімната є, чи як воно там правильно

Просто лібідо повишене :ups2: ,на початку стосунків попередив,що треба як мінімум раз в день,а то і два..Я згодилась..Раз в день достатньо :ups2:
Хм?
Со мной явно что-то не так (((
червона кімната
Как я отстал от жизни..
Как тема о долгах переходит в тему о подробностях личной жизни

От прийшов щойно мій коханий, і каже що ти там сидиш в телефоні, знімай труси . Я серйозно. Серйозно.

От прийшов щойно мій коханий, і каже що ти там сидиш в телефоні, знімай труси . Я серйозно. Серйозно.
Капец...)
Та может их и не одевать совсем, раз так?

Хм?
Со мной явно что-то не так (((

Как я отстал от жизни..
Как тема о долгах переходит в тему о подробностях личной жизни
Простите, но просто для меня дико читать в одном предложении "боюсь и счастлива" это вообще как

Моєму 42, працює фізично,машина,гараж...ще й вихідні на дачі працюємо,то йому пофігу чи втомлений чині))це лібідо високе)але ж і не заставляє,як в цій історії,бо то вже реально торба...

Назад
Угорі